Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Mematikan Pelbagai Jenis Virus dan Bakteria

ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY

Untuk ikhtiar Membantu Penyembuhan Penyakit Akibat Virus dan Bakteria. Membantu penyembuhan.

H1N1, E.Coli, Anthrax , Virus Nipah, Virus Selsema Burung, Batuk kering, Resdung, Lupus, Cacar Air, Campak, Chikungunya, Demam   Berdarah, Pelbagai Jenis Penyakit Kulit, Cirit Birit, Disentri Amuba, Gonorrea, Hepatitis A, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, IBS,   Impetigo, Influenza, Kolera, Kkondiloma Akuminala, Lepra, Malaria, Polio, Rabies, Rubella, Sifilis, Skabies / Kudis, Tetanus, Tuberculosis , Ulkus Mole, Kanser dan lain-lain.

Semua yang terdapat pada alam semesta ini mempunyai tenaga, yang tidak boleh dicipta tetapi dapat dikesan dan digunakan untuk pelbagai keperluan.   Bergitu juga pada manusia yang terdiri dari tubuh, jiwa dan roh.   Mempunyai unsur-unsur tenaga yang sangat diperlukan untuk kehidupannya.

Keseimbangan tenaga pada manusia boleh terganggu bila mendapat gangguan dari luar, seperti mikroorganisme penyebab penyakit, ataupun stress yang menyebabkan fikiran tidak dalam keadaan harmoni.   Ketidakseimbangan tenaga ini akan menjejaskan fungsi-fungsi organ dalam tubuh dan boleh menyebabkan gangguan penyakit yang akut mahupun kronik.

Sebenarnya hal ini telah lama kita disedari, baik bagi yang ingin menjaga kesihatan dengan mengikuti tatacara pola hidup mahupun mereka yang melakukan penyembuhan dengan menggunakan ubat-ubatan perubatan barat ataupun rawatan timur.

Pada ketika ini di hospital ataupun klinik telah banyak menggunakan gelombang yang menghasilkan tenaga untuk pelbagai keperluan diagnostik mahupun terapi.Untuk diagnostik digunakan sinar X, magnetic resonancy imaging (MRI). Untuk pembedahan moden sekarang menggunakan sinar laser dan untuk fisioterapi dipakai alat pemanas mahupun magnetik, untuk terapi kanser digunakan radiasi.

ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY?

Bio-Resonance Frequency TherapyAnugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy adalah kaedah   penyembuhan dengan   mendengar   bunyi dengan   frekuensi   tertentu yang   disesuaikan dengan   jenis penyakit .   Terapi ini   terbukti boleh membantu   menyembuhkan   pelbagai   penyakit dengan   cara mematikan   virus , bakteria   patogen   dan sel   kanser .

Kami membuat penyelidikan tentang terapi frekuensi dan   pengalaman menggunakan resonansi gelombang tenaga tanpa menimbulkan kesan sampingan pada pesakit yang diterapi dengan energy berfrekuensi   khusus untuk menyembuhkan   penyakit tertentu . Menurut   pengalaman para   pengguna ,   Terapi resonansi gelombang tenaga boleh membantu   penyembuhan penyakit   ringan seperti   batuk dan   selsema sampai penyakit   berat seperti   kanser dan   hepatitis .

Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy   berbeza   dengan Sound Therapy dan   Terapi   Gelombang Otak ,   walaupun   sama - sama menggunakan   frekuensi   untuk penyembuhan .  

Tujuan Terapi   Bunyi dan   Terapi   Gelombang   Otak adalah   menstimulasi   otak agar menghasilkan gelombang   berfrekuensi   tertentu ,   sedangkan   Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy bertujuan untuk   " menyerang"   virus   /   bakteria   agar   mati atau   lemah   dengan frekuensi tertentu .

Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy sudah lama   di gunakan   sebagai terapi   alternatif   atau terapi penyokong   rawatan   perubatan   dan terbukti   sangat selamat .   Kaedah   terapi   ini sama sekali   tidak berbahaya ,   tidak   menyakitkan dan   mudah dilakukan   sesiapa sahaja . Anda tinggal   menempah   Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy dan   panduan tentang cara penggunaan alat ini akan diberitahu melalui manual lengkap yang akan disertakan. .

Gelombang Bio Resonansi yang dipancarkan ke tubuh manusia ini akan mengarah ke objek yang dituju dalam radius jangkauannya, untuk mencari pola gelombang yang dipancarkan oleh organ yang bermasalah, baik penyakit kerana mikroorganisme mahupun sel-sel dalam tubuh sendiri.

Pada frekuensi yang sama, organ yang bermasalah tersebut akan ditembusi oleh gelombang resonansi tenaga dan masuk ke dalam membran sel, bila ada mikroorganisme penyebab penyakit maka mikroorganisme tersebut akan dibunuh dengan cara menyelesaikan struktur protein yang membentuk mikroorganisme tersebut.   Begitu juga dengan sel-sel tubuh yang bermasalah contohnya otot yang spasme akan dikendurkan, yang lemah akan dikuatkan, pembengkakan dan peredaran darah yang kurang baik dilancarkan, bahkan boleh menon-aktifkan bisa ular yang juga terdiri daripada struktur protein, serta meningkatkan daya tahan dan proses penyembuhan dari suatu penyakit.

Di saat sekarang ini dimana pertahanan (daya tahan) kuman terhadap antibiotik menjadi semakin bertambah, ubat-ubat antivirus sebahagian besar masih dalam kajian dan usaha memerangi kanser banyak mengalami kegagalan, maka cara terapi yang lebih canggih, mudah dan tanpa kesan sampingan ini akan menjadi pilihan   untuk diterapkan oleh para saintis, kalangan perubatan, pesakit mahupun mereka yang peduli pada kesihatan.

PENYAKIT APA SAJA YANG BOLEH DIBANTU DENGAN KAEDAH ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY?

Bio-Resonance Frequency TherapyTeknologi resonansi gelombang tenaga yang kami gunakan berfungsi untuk mematikan / melemahkan beratus-ratus virus dan bakteria penyebab penyakit.

Hampir semua penyakit jangkitan ( penyakit yang disebabkan oleh virus atau bakteria) yang dikenali boleh dibantu dengan kaedah Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy.

Nama - nama penyakit yang disebabkan oleh virus atau bakteria antara lain : 

H1N1, E.Coli, Anthrax Batuk kering, Cacar Air, Campak, Chikungunya , Demam Berdarah, Pelbagai Jenis Penyakit Kulit, Cirit Birit, Disentri Amuba, Gonorrea, Hepatitis A, Hepatitis B, Hepatitis C, Herpes, IBS, Impetigo, Influenza, Kolera, kondiloma Akuminala, Lepra, Malaria, Polio, Rabies, Rubella, Sifilis, Skabies / Kudis, Tetanus, Tuberculosis, Ulkus Mole dan lain-lain.

 
Bio-Resonance Frequency Therapy
Bio-Resonance Frequency Therapy (Virus and Bacteria)
Bio-Resonance Frequency Therapy (Hepatitis B)