Laman Utama
Terapi Pusat Rawatan Madinatul Asrar

PRODUK AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH MADINATUL ASRAR

PRODUK AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH   MADINATUL ASRAR

“Dan Kami turunkan daripada al-Quran, penawar dan rahmat bagi orang yang beriman dan al-Quran itu tidak menambah apa-apa untuk orang kafir yang zalim selain rugi.” (surah al-Israk: 82)

Dalam kemajuan sains dan teknologi, kita tidak dapat menafikan kewujudan makhluk halus seperti malaikat, syaitan dan jin yang juga merupakan makhluk ciptaan Allah. Di kalangan makhluk halus ini, ada yang mendatang kebaikan dan ada yang membawa bencana. Jin dan syaitan contohnya, sering mengganggu kehidupan manusia sama ada atas rasa cemburu, dendam dan sebagainya hingga kepada mengikut arahan ‘tuan' yang mengarah supaya memusnahkan hidup manusia sendiri. 

Bagi menghadapi gangguan ini, Rasulullah SAW mengajar kepada umatnya ruqyah atau jampi yang bersumberkan wahyu dan tidak terpesong daripada landasan akidah yang lurus.Selain bertujuan menyekat dan menghapuskan serangan ghaib, ruqyah juga boleh digunakan untuk memulihkan masalah fizikal seperti demam, disengat binatang berbisa dan keracunan. Selain itu, ruqyah boleh menjadi pendinding dan senjata menghadapi serangan ghaib yang paling ampuh.

Gangguan jin & syaitan terhadap anak cucu Adam dapat dari luar jasad atau masuk ke dalam jasad manusia,mereka melakukan gangguan dengan suara, aroma,dsbnya. Menghadapi fenomena tersebut, dengan segala kerendahan hati kami menawarkan Solusinya terbaik dalam menyikapi fenomena yang terjadi agar mampu melakukan self healing dan self attunement serta mendekatkan diri pada Allah,Tuhan seluruh alam dengan cara-cara yang benar dan tidak menimbulkan risiko apapun!

Terapi Brainwave dengan Teknologi Al-Quran ,digunakan untuk melakukan terapi Ruqyah, baik untuk kesembuhan pada diri sendiri mahupun untuk orang lain (meskipun berbeza agama dan keyakinan).

Sehingga Anda tidak perlu menggantungkan harapan pada orang lain, kerana sebenarnya dalam diri Anda telah terdapat potensi yang sangat besar untuk melakukan terapi dalam meraih kesembuhan baik untuk diri sendiri mahupun untuk orang lain. Hanya kepada Allahlah kita menggantungkan harapan.

Melalui Terapi Brainwave dengan Teknologi Al- Quran , kami mengajak Anda untuk meraih kesihatan jasmani dan rohani dengan cara-cara yang selamat, mudah, murah dengan menggali potensi dan kekuatan besar yang tersimpan di dalam tubuh Anda melalui teknologi al-Quran.

Terapi Brainwave dengan Teknologi Al-Quran telah terbukti dan teruji mampu mengatasi berbagai macam Gangguan Jin, Serangan Sihir, Santet, Guna-guna, dan segala macam penyakit jasmani dan rohani. Dapat digunakan oleh siapa saja, dilakukan dengan penuh keikhlasan dan ketulusan gerakan adanya kekuatan di suatu tempat bahkan gangguan fizik seperti sakit pada bahagian tertentu bahkan dapat mempengaruhi jiwa manusia

Terapi rawatan diri dengan memohon pada Allah Yang Maha Menciptakan, kerana dengan cara mendengarkan lantunan ayat-ayat suci al-Quran dan doa-doa yang diajarkan oleh Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam , selanjutnya secara automatik software brainwave kami akan bekerja membimbing Anda dalam meraih kesembuhan dengan Ridho Allah.

Jadi, Bila Anda sudah merasa kecewa dengan penyakit Anda yang tidak sembuh-sembuh, cubalah pengubatan yang satu ini. Didasarkan pada petunjuk Al-Quran dan As-Sunnah yang dikemas secara digital, dilakukan dengan cara mendengarkan lantunan ayat suci Al-Quran dan doa-doa mujarab, penyembuhan dengan cara ini boleh menjadi alternatif bagi Anda. Kami jamin tidak akan ada risiko apapun.

Pengubatan dengan teknologi Al-Quran tidak akan pernah melukai dan menyakiti siapapun!

Perhatikan beberapa Firman Allah berikut ini :

“Katakanlah, al-Quran itu adalah petunjuk dan penawar bagi orang-orang yang beriman”. (QS. Fushshilat : 44).

“Dan Kami turunkan dari Al-Quran suatu yang menjadi penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman”. (QS. Al-Israa' : 82).

“Hai sekalian manusia, sesungguhnya telah datang kepada kalian pelajaran dari Rabb kalian, dan penyembuh bagi penyakit-penyakit (yang berada) dalam dada, dan petunjuk serta rahmat bagi orang-orang yang beriman”. (QS. Yunus : 57).

Apabila  anda  mendengar  AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH   MADINATUL ASRAR ,  adakah  anda  mengalami keadaan  seperti  berikut:

Denyutan jantung makin kencang

Badan bergegar

Ada benda bergerak-gerak bawah kulit

Mengantuk/menguap

Batuk

Gelisah

Panas di tengkuk

Jika ada mengalami sebahagian simptom-simptom di atas, kemungkinan besar ada  JIN yang menghuni tubuh anda. 

Penjelasannya adalah mudah. JIN yang  berada dalam  tubuh kita akan bergerak melalui saluran darah dan  AYAT-AYAT  RUQYAH SYARIAH ini pula amat mustajab dalam menyakiti mereka lalu mereka akan kucar-kacir dalam darah menyebabkan degupan jantung  kita bertambah  kencang. 

Bagi  pesakit-pesakit terkena sihir, JIN dalam  badan akan  membuatkan kita mengantuk dan bagi kes  saka pula akan terasa  panas ditengkuk.

AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH MADINATUL ASRAR ini amat bagus  diperdengarkan 3 kali sehari bagi mereka yang mengalami  pelbagai penyakit gangguan JIN    kerana fadhilat  ayat-ayat tersebut  amat mustajab bagi mengusir JIN jahat/sihir serta memagar diri kita. 

Selain   itu   pesakit  juga  kena  baca  banyak-banyak  dalam  hati  tak  kira masa  dan tempat zikir 'THOHA' (surah toha ayat 1)  . Kesannya  semasa membaca zikir  itu  adalah  perut akan  terasa  mual  dan   seterusnya  sendawa.  Ini   petanda   segala   JIN   dalam   tubuh  kita beransur-ansur   keluar.   Dengan   mendengar   AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH   MADINATUL ASRAR ini  ,  insya Allah mampu menyembuh segala penyakit misteri antaranya :  

Fikiran runsing/jiwa gelisah

Menyembuhkan penyakit histeria , sihir dan saka

Mengusir jin di dalam badan , rumah dan premis perniagaan

Ketenangan dalam rumahtangga

Menyembuhkan anak-anak yang menangis malam

Penambat kasih sayang antara anak dan ibubapa

Anak-anak mudah mendengar kata orang tua

Menguatkan hafalan dan pembelajaran

Membuatkan minda lebih positif dan fokus terhadap kerja dan pembelajaran

Membersihkan aura diri dan menyahkan energi-energi negatif dari badan.

CARA MENGGUNAKAN AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH   MADINATUL ASRAR

1)  Bagi kesihatan diri dan keluarga,  pasangkan  mp3  ini didalam  rumah/premis perniagaan 3x sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).

2)  Bagi   pesakit  gangguan JIN ,  dilarang   memasangnya  didalam  kereta , kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan .

Bagi  anak-anak  yang  menangis waktu  malam ,  anda   perlu  pasangkan  dengan kuat, InsyaAllah   JIN/SYAITAN   akan lari dari mengganggu anak-anak anda.

Untuk  merawat  histeria , sihir ,  saka  dan  lambat  jodoh ,  sediakan  3  botol  besar  air mineral , buka  penutupnya  dan  pasangkan  mp3  ini  3X  sebelah  air  tadi  (kira-kira 1 jam 20minit).   Air  tadi  dibuat  minum   seteguk  untuk  3x   sehari   dan  lakukan   hari berikutnya sehingga  air tadi habis. Tiap-tiap lepas  solat  perlu baca Ayat Qursy 3x dan Al Insyirah 3x secara istiqomah. Kemudian  sebelah malamnya pula , mp3 ini hendaklah dipasang dari  malam sampai ke pagi selama sebulan.

Bagi  memulihkan  rumah/premis  perniagaan  yang  bermasalah ,  cuma  pasangkan 3x sehari untuk 3 hari berturut-turut.

Jika  kita  sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat , perdengarkan mp3 ini 3x sehari , insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.

TERBUKTI KEBERKESANANNYA

Ramai   pengguna   AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYYAH MADINATUL ASRAR ini  telah   memberi tindakbalas  dalam menjalani proses rawatan dengan kaedah perubatan Islam ini.

ndividu yang menghadapi gangguan jin telah sembuh. 

Ramai  individu  bermasalah  telah pulih  dan  dapat  menjalani  kehidupan dengan lebih baik.

Anak-anak  yang  bermasalah dari segi pelajaran telah pulih semangat dan dapat belajar dengan  cemerlang.

Para  suami  (ketua keluarga)   yang   sakit   telah  pulih  dan  dapat bekerja semula dan menggembirakan para isteri.

Para  isteri  yang  bermasalah telah ceria dan dapat menguruskan rumah tangga dengan baik.

Hubungan adik-beradik semakin erat dan kasih sayang berterusan menyenangkan hati kedua ibu bapa.

Golongan  wanita  dan  lelaki yang  mengalami  halangan  berkahwin  telah bertemu titik kedamaian dan menjalani kehidupan rumah tangga dengan penuh bahagia.

Pasangan suami isteri yang sering bertelagah kembali aman.

Suami  isteri  saling  menghormati  antara   satu  sama lain. Rumah tangga kembali ceria dan bahagia.

AUDIO BRAINWAVE 1 - PENGUBATAN & PENYEMBUHAN DIRI SENDIRI

AUDIO BRAINWAVE RUQYAH SYAR'IYAH

Audio Brainwave Ruqyah Syar'iyyah Untuk Pengubatan & Penyembuhan Diri Sendiri keluaran Pusat Rawatan Madinatul Asrar ini berlangsung selama lebih kurang 59 minit mengandungi bacaan seluruh ayat ruqyah syar'iyah yang berfungsi sebagai pendinding diri dan merawat diri sendiri.Untuk mendapat kesembuhan maksimum,biarkan ayat ini masuk kedalam badan dimana anda tidak perlu mengikut bacaannya baik dimulut atau dihati..

Dengan mendengar Audio Brainwave ruqyah ini, insya Allah mampu menyembuh segala penyakit misteri antaranya:-

Fikiran runsing/jiwa gelisah

Menyembuhkan penyakit histeria,sihir dan saka

Mengusir jin didalam badan,rumah dan premis perniagaan

Ketengangan dalam rumahtangga

Menyembuhkan anak-anak yang menangis malam

Penambat kasih sayang antara anak dan ibubapa

Anak-anak mudah mendengar kata orang tua

Menguatkan hafalan dan pembelajaran

Membuatkan minda lebih positif dan fokus terhadap kerja dan pembelajaran

Membersihkan aura diri dan menyahkan energi-energi negatif dari badan

AUDIO BRAINWAVE 2 - PENAWAR & PERISAI DARIPADA GANGGUAN MAKHLUK HALUS

Audio Brainwave ini mengandungi bacaan ayat-ayat Al-Quran yang dibaca mengikut kaedah perubatan Islam. Anda digalakkan mendengar Audio Brainwave ini untuk merawat dan menjauhi diri, keluarga dan rumahtangga daripada Gangguan Jin dan penyakit-penyakit yang datang berpunca daripadanya

AUDIO BRAINWAVE 3 - PENAWAR & PERISAI DARIPADA SIHIR

Audio Brainwave ini mengandungi (bacaan) ayat-ayat Al-Quran yang dibaca mengikut kaedah perubatan Islam. Anda digalakkan mendengar Audio Brainwave ini untuk merawat dan menjauhi diri, keluarga dan rumahtangga daripada Sihir dan penyakit-penyakit yang datang berpunca daripadanya

Siapakah yang perlu memiliki Audio Brainwave Ruqyah ini?

Pesakit yang telah mengetahui dirinya mengalami gangguan

Pesakit yang baru sembuh dari rawatan penyakit gangguan

Orang lemah semangat

Mereka yang ada masalah saka

Pasangan suami-isteri bermasalah

Pengusaha restoran/gerai makan

Mereka yang mengalami stress

Mereka yang akan memasuki/berpindah ke rumah atau premis baru

Sesiapa sahaja yang ingin mengamalkan ruqyah ini untuk pendinding diri

Tindakbalas berikut biasanya terjadi kepada mereka yang terkena gangguan:

Mengantuk secara tiba-tiba

Termuntah

Pening kepala atau rasa melayang fikiran

Menjerit-jerit atau meracau-racau

Sakit di bahagian tertentu tubuh badan

Rasa marah

Benci mendengar ayat-ayat yang dibaca

Menggeletar tubuh badan

Seram sejuk

Tanda-tanda penyakit misteri yang melibatkan gangguan adalah seperti berikut:

Malas melakukan rutin dan amalan harian seperti bekerja, belajar, solat, zikir, tilawah Quran dan sebagainya

Gangguan ketika melakukan ibadah harian seperti lupa ayat-ayat Al Quran yang selalu dibaca dalam solat,doa yang dihafaz dan was-was.

Kehilangan minat atau semangat secara tiba-tiba terhadap aktiviti harian termasuk seks.

Mimpi buruk seperti mimpi ngeri, jatuh dari tempat tinggi atau mimpi bersetubuh.

Kerap bermimpi haiwan seperti tikus,anjing hitam,kucing hitam,ular,kala jengking atau binatang berbisa.

Berdebar-debar terutama menjelang malam.

Gangguan semasa tidur seperti sukar tidur, terkejut berulang kali, lewat bangun, cemas, terasa ditindih hingga sukar bernafas dan bersuara.

Sering mengantuk tidak mengira masa.

Hilang selera makan dan berat badan.

Suka menyendiri, kerap termenung, rasa gelisah, sedih dan kekosongan.

Kerap migrain, pening kepala, selesema yang berpanjangan, gastrik atau sakit kronik tetapi tidak dapat di atasi dengan rawatan doktor.

Letih luar biasa.

Daya tumpuan merosot.

Rasa sakit tetapi diSAHkan sihat oleh doktor.

Rasa bersalah, hampa, kecewa, tidak berguna dan terasa ingin mati.

Kesan lebam di tubuh seperti di peha, betis atau lengan.

Cepat marah dan benci tanpa sebab dan secara tiba-tiba.

Hilang kawalan diri pada waktu-waktu tertentu seperti pengsan, histeria atau tidak sedarkan diri.

Terasa sesuatu bergerak-gerak dalam badan atau perut.

Ternampak bayangan, lintasan atau sesuatu yang pelik.

Terdengar suara, bisikan atau bunyi yang menakutkan.

Terasa seperti diperhatikan atau diintai.

Badan merasa tidak selesa seperti takut atau seram sejuk semasa dalam rumah.

Melihat haiwan berbisa seperti lipan, kala jengking atau ular di dalam rumah.

Kerap terhidu bau busuk seperti darah, kemenyan, bangkai dalam rumah. Kadangkala bau wangi atau pertukaran antara bau busuk dan wangi.

Haiwan peliharaan seperti arnab, kucing dan ikan mati dengan kadar cepat atau akan sakit selalu.

Anjing pula akan menyalak tidak tentu hala seperti gelisah atau ternampak sesuatu.

CARA DAN TUJUAN PENGGUNAAN

Bacaan Ruqyah Syariyyah ini hendaklah didengar berulang-kali setiap hari, siang dan malam bagi tujuan untuk meringankan, mahupun untuk menyembuhkan segala jenis penyakit (terutamanya yang berkaitan dengan gangguan jin, sihir dan saka) yang dialami oleh orang dewasa, kanak-kanak atau bayi. 

Ianya juga boleh memberikan ketenangan hati, rohani dan jiwa kepada mukminin dan mukminat.

Orang Islam yang selalu 'panas baran', malas mengerjakan solat dan kemurungan amatlah digalakkan untuk mendengar bacaan ruqyah ini.

Sekiranya ada gangguan di rumah/pejabat, maka bolehlah dipasang bacaan ini berulang-kali setiap malam dan/atau siang agar jin dan syaitan yang mengganggu akan lari jauh dari rumah/pejabat tersebut. Insyallah. 

PERINGATAN PENTING:

1) Untuk memaksimakan khasiat dari frekuensi gelombang audio ayat-ayat suci Al-Quran supaya masuk terus-menerus ke dalam tubuh badan anda (melalui deria pendengaran);   JANGAN diikuti bacaan ayat-ayat tersebut dengan suara atau hati anda. Ini adalah kerana untuk mengelakkan bacaan yang salah, tidak tepat atau boleh menghalang atau bertindih dengan kemasukkan frekuensi gelombang audio dan menyebabkan khasiat yang diterima tidak sempurna sepenuhnya.

Sebagai pilihan, semasa mendengar bacaan ayat-ayat suci tersebut, banyakkanlah berzikir di dalam hati:  "Subhanallah, walhamdulillah, wala ila haillallah, wallahuakhbar!" atau  "Allah, Allah, Allah, Allah.........".

2)  JANGAN mendengar bacaan ruqyah ini sewaktu memandu atau menunggang motorsikal  (dengan ' earphone ') kerana dikhuatiri orang yang mendengar itu pengsan, pitam, mengantuk, tertidur atau resah-gelisah sekiranya ada gangguan jin, sihir atau saka dalam badan dan akan menyebabkan berlakunya kemalangan. Walau bagaimanapun, perkara sebegini tidaklah berlaku kepada semua orang.

KESIMPULAN

Audio Bacaan Ruqyah Syariyyah ini adalah sejenis Terapi Bunyi - sebagai salah satu ikhtiar penyembuhan Penyakit/Masalah. Di atas ketentuan dan keizinan dari Allah SWT; untuk menyembuhkan sesuatu Penyakit/Masalah dengan sempurna, selalunya memerlukan penggunaan beberapa jenis Terapi serta teknik Rawatan yang tepat. Untuk mendapatkan rawatan yang lebih terperinci dan menyeluruh,  berjumpalah dengan saya segera.

Namun, janganlah terkejut sekiranya Penyakit/Masalah anda boleh sembuh dengan sepenuhnya hanya semata-mata dengan mendengar bacaan ruqyah ini! Sesungguhnya, khasiat dari Al-Quran sama sekali tidak boleh kita nafikan atau pertikaikan kerana ayat-ayat yang dibacakan ialah 'kata-kata' dari Allah SWT dan merupakan mukjizat Nabi Muhammad SAW untuk kita semua - umat akhir zaman!

Apa Kelebihan Rawatan Brainwave Teknologi Al- Quran dari Pusat Rawatan Madinatul Asrar?

Software kami tidak dijual bebas di kedai-kedai mahupun distribusi manapun, dan hanya boleh diperolehi di Pusat Rawatan Madinatul Asrar sahaja untuk menjaga mutu dan keasliannya.

Tidak ada kesan sampingan dan pengaruh negative apapun dalam menggunakan software kami. Sehingga tidak perlu bimbangakan menimbulkan optimalisasi prestasi otak serta mengalirkan energi positif (alquwwah al-ilahiyyah) ke seluruh tubuh dan keseluruh ruangan untuk menghilangkan energi negatif (alquwwah al-syaithaniyyah) termasuk di dalamnya jin dan segala macam penyakit baik jasmani mahupun rohani yang bersemayam di dalam tubuh.

Dapat digunakan untuk mengusir roh-roh jahat dan meneutralkan tempat tempat yang keras, atau tempat tempat yang diyakini dihuni jin-jin pengganggu.

Tidak ada kesan sampingan negatif apapun dalam menggunakan software ini, serta dapat digunakan oleh siapapun.

Dikemas secara digital dalam bentuk Program komputer sangat praktikal, mudah serta tanpa memerlukan hardware dan software yang tinggi, asalkan memiliki soundcard dan CD ROM. Juga tersedia dalam bentuk CD MP3 dan CD Audio yang boleh digunakan di MP3 Player.

Sudah selayaknya Anda menikmati hidup sihat, bahagia dan penuh keberkahan dalam ridho Allah tanpa gangguan makhluk-makhluk halus yang akan merosak kebahagiaan Anda.

Dapat digunakan oleh siapa saja, tua mahupun muda. Untuk meraih kesembuhan dan kesihatan jasmani dan rohani.

Terapi rawatan diri dengan Teknologi Al-Quran ini dapat Anda gunakan sampai bila-bila hingga akhir zaman.

Kami memberikan pelayanan konsultasi seumur hidup dan support system melalui Telefon online selama 24 jam. Sehingga Anda tidak perlu ragu ragu untuk menghubungi kami dalam keadaan apapun jika mengalami kesulitan dalam melakukan terapi.

Dapat digunakan untuk mengubati gangguan jin, sihir, guna-guna, teluh, tenung, menangkal berbagai macam serangan ghaib, serta meneutralkan tempat-tempat yang keras, atau tempat-tempat yang diyakini dihuni jin-jin pengganggu

Semata-mata hanya dengan izin Allah, Terapi Bunyi dengan Teknologi Al-Quran telah terbukti dan teruji, tidak saja mampu mengubati gangguan jin dan sihir namun juga dapat digunakan untuk mengubati berbagai macam penyakit kronik yang sulit disembuhkan. Tidak sedikit orang yang telah merasakan manfaatnya, ribuan orang yang telah menggunakan produk ini dan merasakan manfaatnya.

Raihlah kesihatan dan kebahagiaan yang hakiki cukup dengan menyumbangkan beberapa ringgit untuk mendapatkan produk legal dan berjaminan dari kami.

Insya Allah dengan sedikit investasi yang Anda keluarkan, Anda akan terhindar dari berbagai penyakit jasmani dan rohani, dapat membantu memberikan terapi bagi diri sendiri dan orang lain yang memerlukan,serta dapat lebih mendekatkan diri kepada Allah, Tuhan Yang Maha Kuasa.Harga Produk mengikut program Brainwave yang diambil + Kos kirim tambahan dalam negeri hanya RM20 sahaja menggunakan perkhidmatan pos laju skynet dan konsultasi online melalui Telefon (0128802035) yang kami layani setiap saat selama 24 jam penuh dan berlaku seumur hidup .