Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Mematikan Pelbagai Jenis Virus dan Bakteria

ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY
(Rawatan Penyakit Hepatitis B Dengan Menggunakan Teknologi Saintifik Bio-Resonansi Frekuensi)

ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY
Rawatan Penyakit Hepatitis B Dengan Menggunakan Teknologi Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy

(PERTAMA SEUMPAMANYA DI MALAYSIA)

PENYAKIT HEPATITIS B

Apakah Itu Hepatitis B?

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis BPenyakit Hepatitis B ialah sejenis penyakit wabak (epidemik) yang 'senyap' dan merupakan masalah kesihatan awam sejagat yang utama.Ia merupakan jangkitan pada organ hati oleh kuman virus Hepatitis B (HBV).

Hepatitis bermaksud keradangan hati yang lazimnya menyebabkan hati membengkak dan terasa lembut. Kadangkala ia membawa kerosakan hati yang berkekalan. Lebih daripada 300 juta penduduk dunia dijangkiti oleh penyakit hepatitis B ini.

Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menyenaraikan hepatitis B sebagai penyebab utama yang kesembilan yang menyebabkan kematian di dunia.

Kira- kira 1.3 juta rakyat Malaysia didapati menjadi pembawa kuman virus hepatitis B. Mereka ini kelihatan sihat tetapi mampu secara senyap-senyap menjangkiti orang lain. Pembawa kuman hepatitis B yang kronik mempunyai 200 kali ganda risikonya untuk mendapat kanser hati berbanding dengan mereka yang normal.

VIRUS HEPATITIS B

Bagaimana Virus Hepatitis B Merebak?

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B1) Virus Hepatitis B terdapat di dalam cecair badan mereka yang dijangkiti penyakit hepatitis B seperti darah, air liur, air mani, rembesan dari faraj, air mata, mukus, air kencing dan juga susu badan. Walau bagaimanapun, kebanyakan jangkitan adalah disebabkan oleh pemindahan darah yang mengandungi virus. Penyakit ini boleh merebak melalui:

Sentuhan dengan darah orang yang dijangkiti melalui pemindahan darah, hemodialisis

berkongsi jarum (seperti penyalahgunaan dadah melalui suntikan), pisau cukur, berus gigi

kecederaan terutamanya kepada pegawai kesihatan (seperti tercucuk jarum, terkena percikan darah ke mata atau ke tempat luka)

mencacah tatu, akupunktur, elektrolisis dan menindik telinga

2) Perinatal (sekitar kehamilan) - daripada ibu kepada anak ketika kelahiran

3) Hubungan seks.

HEPATITIS BERISIKO TINGGI

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B Penagih dadah yang menggunakan suntikan

Anggota kesihatan dan pekerja penyelamat awam yang pekerjaan mereka terdedah kepada pengendalian darah atau cecair badan (seperti doktor, doktor gigi, jururawat, anggota dan penghuni penjara dan instituti orang- orang cacat mental).

Individu yang mempunyai berbilang pasangan seks (homoseksual, biseksual atau heteroseksual).

Pesakit Hemodialisis

Penerima hasil atau produk darah seperti pesakit hemofilia dan lain-lain masalah bekuan darah (yang tidak dijangkiti Hepatitis B).

Ahli keluarga dan pasangan seks kepada pembawa kuman HBV

Mereka yang mengidap penyakit kelamin

Mereka dari kumpulan etnik tertentu atau penduduk negara di mana HBV merupakan penyakit yang sangat endemik seperti di China, Asia Tenggara, negara Timur Tengah beberapa bahagian di benua Afrika dan Amerika Selatan.

Pengembara antarabangsa yang berada lebih dari 6 bulan di negara- negara di mana HBV tersangat endemik.

TANDA DAN GEJALA

Gejala seakan-akan mendapat selesema

Demam

Sakit-sakit badan (sendi dan otot)

Keletihan dan lemah

Hilang selera makan

Loya dan muntah

Jaundis (warna kulit dan mata kekuningan)

JENIS HEPATITIS B

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B

Berbentuk Akut :

Kebanyakan penghidapnya mempunyai sedikit sahaja ataupun tidak menunjukkan sebarang gejala.

Mereka boleh menjangkiti orang lain dalam jangka waktu yang terhad. 2

Mereka boleh sembuh sepenuhnya. Berbentuk kronik (lebih serius selepas serangan yang akut)

Lazimnya, sesetengah pesakit masih tidak menunjukkan sebarang gejala yang nyata.

Mereka boleh menjangkiti orang lain untuk jangka waktu yang tidak terhad. Mereka merupakan 'pembawa'.

Mereka hanya boleh dikesan melalui ujian darah yang dijalankan 2 kali, dengan jarak di antara kedua-dua ujian ialah 6 bulan.

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B

Komplikasi

Sirosis hati (penyakit kronik yang berlaku secara perlahan-lahan di mana sel hati dimusnahkan secara beransur-ansur.

Kanser hati - lazimnya berlaku di kalangan kaum lelaki

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B

Pengurusan Sendiri

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B

Langkah-langkah umum yang perlu diambil:

Pesakit perlu mengelakkan diri dari keletihan, mungkin perlu berehat di katil.

Mengamalkan pemakanan yang sihat, mengekalkan imbangan cecair dalam badan dan mengelak dari meminum alkohol, makan makanan berlemak dan mengambil beberapa jenis ubat yang boleh mengganggu fungsi hati (bertanyalah doktor anda).

RAWATAN

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B

Untuk kes-kes tertentu, terdapat beberapa jenis ubat-ubatan yang dapat mengawal jangkitan.Langkah-langkah yang boleh meningkatkan kemandirian atau survival pesakit yang menghidapi kegagalan hati termasuklah penjagaan sokongan yang intensif serta rujukan awal untuk pemindahan organ hati.Pemindahan hati adalah pilihan yang boleh diberikan kepada pesakit yang mengalami peringkat akhir penyakit hati yang kronik akibat jangkitan kuman virus.

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis BPETUA PENCEGAHAN

Terdapat 2 jenis produk yang dapat mencegah jangkitan Hepatitis B: vaksin Hepatitis B yang dapat memberi keimunan aktif dan antibodi Hepatitis B dan HBIG (Hepatitis B Immunoglobulin) yang dapat memberi keimunan pasif sementara. HBIG hanya digunakan sebagai pencegahan selepas terdedah kepada kuman virus Hepatitis B.

Vaksin Hepatitis B diberi secara suntikan otot sebanyak 3 kali dalam beberapa bulan untuk memberi perlindungan sepenuhnya.

1) Suntikan pertama

2) Selepas sebulan-suntikan kedua

3) selepas 6 bulan-suntikan ketiga

Kesan sampingan vaksin :

Kesakitan di sekitar tempat suntikan, sakit kepala, kelesuan dan demam

Imunisasi untuk penyakit Hepatitis B diberi selepas kelahiran.

Suntikan yang diberikan kepada bayi secara rutin merupakan strategi penghapusan primer untuk Hepatitis B. Bayi yang lahir dari seorang ibu yang menjadi pembawa virus Hepatitis B akan diberi antibodi Hepatitis B dan juga suntikan vaksin selepas dilahirkan.

Saringan untuk virus Hepatitis; pengesanan dan rawatan awal boleh memperbaiki kesan-kesan kesihatan dan dengan itu dapat mengurangkan kos penjagaan kesihatan. Semua penderma darah akan disaring secara rutinnya untuk penyakit Hepatitis B.

Jika anda tidak mendapat imunisasi Hepatitis B semasa dilahirkan, dapatkan ujian darah untuk memastikan anda tidak dijangkiti dengan hepatitis B. Antibodi Hepatitis B dan suntikan vaksin sepenuhnya selalunya didapati berkesan untuk merawat mereka yang terdedah kepada virus hepatitis B dan belum lagi imun.

Suntikan Hepatitis B sebelum pendedahan kepada golongan penduduk yang berisiko tinggi.

Amalkan hubungan seks yang selamat (menggunakan kondom, kenali pasangan anda).

Elakkan dari menyalahguna dadah dan berkongsi jarum.

Jangan berkongsi barangan persendirian (seperti berus gigi, pisau cukur,pengetip kuku, gunting dan pinggan-mangkuk).

Tolak penggunaan semula jarum atau peralatan lain yang telah dipakai (seperti apabila menjalani rawatan akupunktur, menindik telinga atau mencacah tatu).

Jika anda seorang pembawa kuman virus, tutup luka atau kudis dan buangkan barang-barang yang telah digunakan dengan berhati-hati. Ia mungkin mengandungi darah atau cecair badan lain.

ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY THERAPY (HEPATITIS B)

Anda mendapatkan 2 file audio Frekuensi yang dibuat mengandungi gelombang bunyi dengan  frekuensi  tertentu yang sesuai untuk mematikan atau melemahkan virus 

Hepatitis B. Dengan kata lain, file audio  frekuensi dalam Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis B ini mengandungi   frekuensi   Mortal Oscillatory  Rate  (MOR)  khusus untuk virus  HepatitisB.

BERAPA LAMA KEPUTUSAN ANUGERAH AGUNG BIO-RESONANCE FREQUENCY BOLEH DIRASAKAN?

Sebahagian   besar pengguna   Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis   B   sudah boleh merasakan   hasil dari   terapi   Frekuensi   selepas   1-2   minggu   pemakaian dan   hasilnya semakin baik   seiring   berjalannya   waktu .   Hasil yang   dilihat   jelas dari   Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis   B   biasanya dialami   selepas   2-4   bulan   penggunaan .   Namun waktu   tersebut boleh   berbeza beza   bergantung   peringkat   keparahan   penyakit anda .

BAGAIMANA JIKA SAYA SUDAH SEMBUH TOTAL?

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis BJika anda sudah sembuh sepenuhnya dari penyakit yang anda derita, maka anda boleh meninggalkan Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis B.  

Bila-bila masa nanti anda memerlukan, anda boleh mula memainkan Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis B lagi untuk membantu penyembuhan secara semulajadi. 

Jika anda sudah sihat sepenuhnya, anda juga boleh menggunakan Anugerah Agung Bio-Resonance Frequency Therapy Hepatitis B contohnya sekali seminggu untuk menjaga kesihatan .

Harga Produk : RM150

Terapi Brainwave Untuk Rawatan Penyakit Hepatitis B