Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Pemberdayaan Potensi Diri

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(CONFIDENCE WITH WOMEN NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Apabila anda merasa rendah diri ketika mendekati wanita atau enggan mengajak berkenalan, merasa tidak layak dicintai, malu melakukan pendekatan dan merasa takut ditolak, maka brainwave ini  boleh  membantu anda untuk menjadi peribadi yang percaya diri terhadap segala jenis wanita. 

Anda akan dibawa kekeadaan mental yang reseptif melalui gelombang bunyi kemudian seterusnya memprogram  bawah sedar anda untuk membina sifat dan keperibadian yang baru.

Anda a kan saya berikan 3 file audio brainwave. Dua file audio untuk sesi terapi brainwave berdurasi 30 minit, dan satu file audio untuk sesi pemograman fikiran (Quantum Mind Programming) berdurasi 10 minit

PERCAYA DIRI MENDEKATI WANITA

Nama Produk Brainwave : Confidence With Woman

Keterangan : Apabila anda merasa rendah diri  ketika mendekati wanita atau enggan mengajak  berkenalan, merasa tidak layak dicintai, malu melakukan pendekatan dan merasa takut  ditolak,  maka Brainwave ini  boleh  membantu anda untuk menjadi peribadi yang percaya diri  terhadap segala jenis wanita. Anda akan dibawa ke keadaan mental yang  reseptif  melalui  Brainwave,  kemudian memprogram bawah sedar untuk membina  sifat dan keperibadian yang  baru.

Cara Pakai : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring.  Mata dipejamkan untuk merasakan alunan Brainwave. Dalam sehari disyorkan mendengar Brainwave ini selama  30 minit.  Jika anda tidak ada masa lapang untuk mendengar Brainwave ini secara khusus,  maka  anda boleh dengar Brainwave ini waktu menjelang tidur. Tiada masalah jika anda tertidur ketika mendengar Brainwave ini.

Harga :  RM130

Ada beberapa kualiti yang wajib anda miliki jika anda ingin berjaya dengan wanita, tapi dalam artikel ini hanya satu bahagian yang saya bahagikan, kerana sebahagian sudah saya jelaskan pada artikel lain, dan fullnya boleh anda dapatkan pada produk Brainwave Confidence With Woman

Terapi Brainwave Untuk Meningkatkan Keyakinan Diri Untuk Mendekati WanitaAnda mungkin sudah sering mendengar kalimat "Jadi Diri Sendiri", "kerana dengan menjadi Karakter Diri Sendiri wanita yang akan mendekati anda", itulah kalimah yang sering anda dan saya dengar.
Dan yang lebih mengesankan lagi adalah kalimat "saya impikan gadis idaman saya mencintai diri saya dan menerima diri saya seikhlasnya”

Khusus bagi anda yang mengikuti prinsip di atas, pernahkah anda bercermin dan bertanya pada diri anda sendiri, apakah yang boleh membuat wanita tertarik pada diri anda sekarang ini?, Apakah dengan menjadi Natural atau Jadi diri sendiri sudah membuat wanita tertarik pada anda?.

SELAMAT ... jika dengan menjadi diri anda sendiri wanita mengejar anda, sila tinggalkan website ini kerana semua yang akan saya jelaskan tidak bererti bagi anda. Kerana semua yang saya jelaskan pada blog ini adalah tujuannya untuk benar-benar merubah anda lebih dari 100% untuk menjadi lebih baik, dan tentunya berbeza dari diri anda sebelum ini.

Kerana saya tahu bahawa selama anda sudah benar-benar menjadi diri anda sendiri, tapi malah belum mendapatkan hasil yang selama ini anda impikan. Jika dengan menjadi diri anda sekarang ini belum membuat wanita tertarik dan mengejar anda, bererti ada sesuatu yang harus anda perbaiki, salah satunya adalah:

PERCAYA DIRI (CONFIDENT)

Sudah terlalu sering mungkin anda mendengar kalimat "Percaya Diri", dan saya yakin sebahagian anda sudah memilikinya dan ada juga sebahagian masih belum mempunyai rasa percaya diri ini.

Rasa percaya diri saya buat pada kedudukan teratas kerana sikap ini sangat penting jika anda ingin berjaya di bidang apapun termasuk wanita.

Mungkin anda pernah mendengar penjelasan tentang percaya diri di tempat lain, dan penjelasan itu mungkin tidak jauh berbeza dengan penjelasan yang anda dapatkan disini.

Ada yang menjelaskan bahawa percaya diri adalah seperti kita ingin makan atau minum. Ketika kita ingin makan, kita mengambil makanan dan makan.Ketika kita ingin minum, kita ambil gelas berisi air dan minum.
Yang ertinya kita selesa melakukan hal tersebut tanpa terbeban apa-apa, dan sama ada sesimple itukah penjelasan tentang percaya diri?.

Saya juga akui bahawa percaya diri adalah keselesaan, tapi tidak mungkin kita akan merasa selesa melakukan hal-hal yang baru pertama kita lakukan.

Dalam kes ini mendekati wanita untuk berkenalan, apakah anda terus merasa selesa mendekatinya, berkenalan, berbual, dll.

Tentu tidak, ada tahap-tahap yang mesti anda lalui sebelum anda merasakan selesa dan tidak terbeban oleh apa-apa dan tentu juga itu memerlukan masa.

Jadi sekarang saya berikan sedikit alur atau proses terbentuknya percaya diri tersebut:

NEKAD - KEBIASAAN - SELESA = PERCAYA DIRI

Anda tidak akan merasa percaya diri mendekati wanita jika sebelum ini pernah anda lakukan, jadi untuk tahap pertama ini anda harus nekad dengan erti, anda harus memikirkan hasil terburuk dan hasil yang terbaik yang anda perolehi jika sudah mendekati wanita tersebut.

Terapi Brainwave Untuk Meningkatkan Keyakinan Diri Untuk Mendekati WanitaAnda memikirkan risiko terburuk yang bakalan anda terima ketika mendekati wanita dan berkenalan, jika risiko terburuknya boleh anda hadapi bermakna anda boleh melakukannya.Dan fikirkan hasil yang terbaik, kerana inilah yang membuat semangat anda membara, mungkin anda memikirkan jika anda berkenalan dengan wanita cantik diluar sana, dia memberikan nombor hp dan tertarik pada anda dan mahu menjadi kekasih anda, bukankah itu yang anda inginkan.

Ingat bro, anda tidak akan tahu apa-apa sebelum anda melakukannya. Memang, adakalanya nekad adalah kebodohan tapi anda jangan silap, kerana lebih baik anda ditolak daripada tidak melakukan apa-apa.
Dengan nekad dan prinsip menerima risiko apa-apa yang berlaku, inilah yang membuat menjadi kebiasaan anda, untuk hari berikutnya pasti anda sudah merasakan seperti melakukan kebiasaan, seperti makan dan minum, anda melakukannya tanpa beban apapun.

Jika berkenalan dengan wanita sudah menjadi kebiasaan anda, bererti anda sudah merasakan keselesaan, dan jika anda sudah selesa, sisitulah terbentuknya percaya diri.

Ingat, anda harus nekad pada awalnya sehingga menjadi kebiasaan dan selesa, anda tidak akan boleh percaya diri mendekati wanita, jika anda masih takut dengan risiko yang akan anda terima.

Tidak ubahnya anda pertama kali memandu kereta, anda perlu benar-benar berani dan nekad pada awalnya, sehingga anda biasa dengan keadaan itu, setelah menjadi kebiasaan pasti pada akhirnya anda akan merasa selesa.

Anda tidak akan berani minum atau makan jika anda takut dengan apa yang anda minum atau makan.   Sekarang anda merasa selesa minum atau makan itu kerana sudah menjadi kebiasaan anda sejak lahir.

Menurut pengalaman kebanyakan lelaki, wanita cantik dan seksi sangat tertarik pada lelaki yang nekad mendekatinya, kerana sangat jarang sekali lelaki berani mendekatinya.

Jika sudah menjadi kebiasaan, anda tidak akan terbeban atau terganggu oleh ilusi-ilusi negative yang ditimbulkan otak anda.

Keselesaan anda akan membuat anda tenang dan santai, ini adalah salah satu kualiti yang membuat wanita tertarik, kerana biasanya lelaki sangat kaku dan takut mendekati wanita. Percaya diri anda akan terpancar dan wanita boleh merasakan itu, percaya diri anda akan menarik wanita untuk lebih dekat pada anda, dan dan itu terjadi di luar kesedaran mereka.

Kualiti percaya diri sangat penting anda miliki jika anda ingin berjaya dengan wanita, sila anda praktikkan dan lihat hasil nyata yang akan anda terima.

Masih ada bebarapa kualiti penting yang harus anda tahu dan miliki, seperti tidak terlalu perlu-memerlukan atau mengharap pada wanita.Kerana pada dasarnya banyak lelaki akan mengharap pada wanita cantik dan seksi dan sikap ini yang membuat wanita tidak selesa, wanita sangat tidak tertarik melihat lelaki yang dengan jelas-jelas menunjukkan rasa perlu pada diri mereka.

Banyak lelaki mengalami masalah apabila mereka berhadapan dengan wanita apatah lagi jika wanita tersebut adalah pujaan hatinya. Perasaan canggung, malu kerap menyertainya dan  anehnya  mereka sering memilih untuk menghindar padahal sebenarnya mereka sangat ingin untuk lebih dekat lagi.  Perasaan mereka seperti seorang yang penuh kekurangan jika berada di hadapan wanita. Jika tidak  sedang berada di depan mereka mungkin perasaan mereka biasa sahaja dan merasa berani untuk  menghadapinya namun ketika saatnya tiba, perasaan jadi tidak keruan dan fikiran kita seakan  buyar tak terkawal dan tidak tahu harus berbuat apa. Dan Brainwave ini merupakan salah satu jalan bagi anda yang ingin keluar dari permasalahan tersebut.

Terapi Brainwave Untuk Meningkatkan Keyakinan Diri Untuk Mendekati Wanita