Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Pemberdayaan Potensi Diri

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(VERY HOT WOMEN NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Meningkatkan ghairah seksual wanita, mengatasi frigiditi, seks terasa lebih nikmat, memudahkan orgasme, membantu meningkatkan   kesuburan dan melambatkan menopouse. Masalah Dingin Seks adalah salah satu gangguan seksual pada wanita. Istilah ini digunakan untuk menggambarkan keadaan wanita yang tidak bertindak balas terhadap rangsangan erotik apa-apa, sehingga tidak mampu menikmati keintiman seksual bersama pasangannya.  

Menurut pakar perkahwinan, memang ada beberapa sejumlah wanita yang dilahirkan dalam keadaan fizikal di mana mereka tidak mampu menikmati hubungan seksual dan tidak boleh mencapai orgasme, tetapi jumlahnya sangat sedikit.

Ada   juga yang di   awal perkahwinan   mempunyai perilaku   dan hubungan   seksual yang sewajarnya   dengan suami ,   tapi   di tengah-tengah   jalan tiba - tiba menjadi   frigid .   Ini kerana saat   berhubungan seksual ,   suami pernah   melontarkan   kritikan   terhadap bentuk   fizikal dari   pesakit .   Atau ,   suami   pernah melakukan kecurangan yang menyebabkan hati   pesakit   terluka   sedemikian hebat ,   hingga tak   boleh lagi menikmati hubungan   seksual   bersama suaminya . Jadi sebenarnya   faktor psikologi   lebih   melatar   belakangi   seseorang boleh mengalami   masalah dingin seks .   Dengan terapi Brainwave   ini anda   boleh mengembalikan ghairah seksual   anda dalam  hal yang berkaitan .   Atau bagi   anda yang   sama sekali belum pernah meraksakan   nikmatnya   berhubungan intim   meski   anda telah   berumah   tangga selama   bertahun - tahun,   dengan teknologi otak ini anda   boleh merasakan   sensasi kenikmatan dalam   bercinta   dengan pasangan anda .

TERAPI MENAMBAH GHAIRAH SEKS WANITA

Nama Produk Brainwave : Very Hot Women

Keterangan : Meningkatkan ghairah seksual wanita, mengatasi frigiditi, seks terasa lebih nikmat, memudahkan orgasme, membantu meningkatkan kesuburan dan melambatkan menopouse.

Cara Pakai : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring.  Mata dipejamkan untuk merasakan alunan Brainwave. Dalam sehari disyorkan mendengar Brainwave ini selama  30 minit.  Jika anda tidak ada masa lapang untuk mendengar Brainwave ini secara khusus,  maka  anda boleh dengar Brainwave ini waktu menjelang tidur. Tiada masalah jika anda tertidur ketika mendengar Brainwave ini.

Harga :  RM150
 
Frigiditi adalah salah satu gangguan seksual pada wanita.   Istilah ini digunakan untuk menggambarkan keadaan wanita yang tidak bertindak balas terhadap rangsangan erotik apa-apa, sehingga tidak mampu menikmati keintiman seksual bersama pasangannya.   Menurut pakar perkahwinan pasukan LaHaye, memang ada beberapa sejumlah wanita yang dilahirkan dalam keadaan fizikal di mana mereka tidak mampu menikmati hubungan seksual dan tidak boleh mencapai orgasme, tetapi jumlahnya sangat sedikit.
Ciri-ciri dari pesakit dingin seks ini iaitu tidak mempunyai ghairah terhadap rangsangan seksual, tidak suka dan tidak mahu seks, meski dalam kehidupan seharian boleh saja karateristik wanita itu menyenangkan, bahkan mempunyai ramai anak.

Terapi Brainwave Untuk Menambah Ghairah Seks WanitaHampir semua pesakit frigiditi tidak menyedari keadaan kejiwaannya sebelum ia memasuki bahtera rumah tangga.   Pesakit baru menyedari masalahnya pada saat ia berkahwin dan melakukan hubungan seksual dengan suaminya.

Ada juga yang di awal perkahwinan mempunyai perilaku dan hubungan seksual yang sewajarnya dengan suami, tapi di tengah jalan tiba-tiba menjadi frigid.   Ini kerana saat berhubungan seksual, suami pernah melontarkan kritikan terhadap bentuk fizikal dari pesakit.   Atau, suami pernah melakukan perzinaan yang menyebabkan hati pesakit terluka sedemikian hebat, hingga tak boleh lagi menikmati hubungan seksual bersama suaminya.

Jadi sebenarnya faktor psikologi lebih melatar belakangi seseorang boleh mengalami frigiditas.   Dengan Brainwave ini anda boleh mengembalikan ghairah seksual anda dalam berkaitan.   Atau bagi anda yang sama sekali belum pernah meraksakan nikmatnya berhubungan intim meski anda telah berumah tangga selam bertahun-tahun, dengan Brainwave ini anda boleh merasakan sensasi kenikmatan dalam bercinta dengan pasangan anda.

Brainwave ini hanya disyorkan untuk wanita yang sudah punya suami.   Manfaat utama Brainwave ini adalah meningkatkan ghairah seks.   Manfaat lain, iaitu:

Membuat seluruh tubuh (terutama organ-organ vital) lebih sensitif dan mudah terangsang.

Mempercepat orgasme / lebih mudah mengalami puncak kenikmatan.

Menghasilkan hormon untuk menunda masa menopouse.

Mengubati ketiadaan nafsu berahi, menambah nafsu seks.   Hati-hati dorongan seks boleh sangat kuat.   Jangan digunakan jika pasangan anda tidak berada di rumah,.

Menggalakkan pengeluaran estrogen secara wajar dan normal.   Estrogen adalah hormon seks yang dihasilkan oleh rahim wanita yang merangsang pertumbuhan organ seks perempuan, seperti payudara dan rambut kelamin, dikenali sebagai ciri-ciri seks sekunder.   Estrogen juga menetapkan kitaran haid.

Rasakan seks yang lebih nikmat dan penuh sensai.   Dapatkan kehidupan seks yang lebih lama ..!
Bagi lelaki yang ingin memberi hadiah istimewa pada pasangannya, boleh berikan Brainwave ini dan nikmatilah bersama.

Ada baiknya juga, anda memahami apa itu frigiditi dengan jelas.   Dibawah ini kami jelaskan panjang lebar.
Dalam dunia perubatan, istilah frigiditi adalah salah satu gangguan seksual pada wanita, dan digunakan untuk menggambarkan keadaan wanita yang tidak bertindak balas terhadap rangsangan erotis-seks sehebat apa pun.

Wanita dengan gangguan frigiditi tidak mampu mendapatkan kenikmatan dalam hubungan intim suami-isteri.   Akhirnya, wanita pun melaksanakan hubungan seksual hanya setakat kewajipan sebagai seorang isteri belaka.

Dengan sendirinya, segala hal yang dilandasi rasa wajib akan tidak menyenangkan, bahkan boleh saja hanya merupakan seksaan belaka.   Memang hubungan suami-isteri dalam kehidupan perkahwinan bukanlah perkara yang terpenting, namun boleh dikatakan cukup penting bagi kesejahteraan kehidupan pasangan perkahwinan.

GEJALA FRIGIDITI / DINGIN SEKS

Bagaimana caranya mengenali apakah kita termasuk salah satu yang menderita penyakit ini?   Ciri wanita frigid adalah mereka yang menolak atau tidak berghairah pada suatu rangsangan seksual.

Secara fizikal, tidak ada tanda-tandanya sama sekali.   Seharian boleh saja ia seorang yang lincah, bahkan mempunyai anak banyak dari hubungan perkahwinannya.   Bahkan, ramai wanita yang tidak merasakan ada masalah dengan kehidupan seksualnya.

Penyebab Frigid

Penyebab terbesar wanita menjadi sedingin ais adalah faktor kejiwaan.   Umumnya, masalah psikoseksual merupakan awal mula frigid, sebaliknya jarang sekali perubatan.

Banyak masalah yang membuat wanita menjadi sedingin ais.   Seorang wanita tidak serta-merta menjadi sejuk.   Boleh saja sebelumnya kehidupan intimnya baik-baik saja.

Frigid boleh timbul di tengah-tengah perkahwinan kerana suatu perasaan kecewa yang berat terhadap pasangan, merasa dikhianati, atau ada kemarahan yang ditutupi.   Penyebab frigid lain, antara lain:

1.   Secara tidak disedari wanita mengalami ketakutan tidak diterima oleh pasangannya yang muncul dalam bentuk takut mendapat kritikan dari pasangannya berkaitan keadaan tubuhnya dan reaksi seksualnya; kebimbangan wanita akan kemungkinan dilukai alat genitalnya oleh pasangannya; ketakutan wanita akan kehamilan akibat hubungan seksual.

2.   Kebencian terpendam terhadap pasangannya oleh pelbagai sebab iaitu, terpaksa berkahwin dengan seseorang yang sebenarnya tidak ia kasihi; secara tidak disedari, memendam rasa dendam pada laki-laki yang mendominasi wanita.

3.   Konflik cinta: wanita tersebut sebenarnya mencintai laki-laki yang bukan suaminya; mempunyai kecenderungan lesbianisme yang bersifat laten, mempunyai kecenderungan narsistik, iaitu lebih mencintai diri daripada orang lain.

4.   Kesulitan kewangan menjadi faktor penyebab frigiditas kerana hampir seluruh tenaga psikisnya diserap usaha mengatasi kesulitan tersebut.

5.   Keadaan kesedihan yang berlanjutan dialami wanita sebab faktor di luar diri ataupun dari dalam diri wanita seperti kemurungan berlanjutan yang dialami wanita tersebut.

6.   Terlalu letih oleh beban kerja dalam kehidupan seharian akan membuat minat terhadap hubungan intim suami-isteri pun terhakis.

7.   Suami yang hanya memerhatikan pencapaian orgasme pada dirinya dan tidak peduli terhadap orgasme pada pihak isterinya, ertinya terus tidur, membalikkan tubuhnya ke arah lain tanpa mengira isteri.   Dalam hal ini isteri akan merasa hanya dimanfaatkan sahaja dan tidak memperoleh apa-apa dari hubungan intimnya.   Ia merasa dieksploitasi, direndahkan, dimanfaatkan secara sia-sia, tetapi wanita ini takut untuk menolak hubungan seksual yang diingini suaminya.

8.   Pengalaman psikoseksual terdahulu yang bersifat traumatik, seperti pernah menjadi mangsa rogol.

Kesan Frigid/Dingin Seks

Frigid pasti akan mempengaruhi hubungan suami-isteri dalam perkahwinan.Sebenarnya apa tujuan hubungan suami isteri?

1.   Prokreatif, iaitu melalui hubungan suami-isteri kedua pasangan akan mendapatkan keturunan.

2.   Rekreatif, hubungan intim juga mempunyai fungsi rekreatif yang cukup besar peranannya dalam keserasian hubungan seharian.   Dengan demikian aspek fun akan termasuk dalam interelasinya.

3.   Well-being, iaitu hubungan intim yang memenuhi kesenangan dan kepuasan optimum bagi kedua-dua belah pihak akan memberikan kesan keselesaan biopsikologis yang tiada tara.
Sebahagian daripada penghidap frigiditi akan pura-pura sedang haid untuk mengelakkan diri dari hubungan suami-isteri.   Sehingga keadaan frigiditi yang diam-diam dihidapi sebahagian wanita ini, bukan sahaja membuat dirinya menderita.   Tapi boleh menghancurkan rumah tangga.

Terapi Brainwave Untuk Menambah Ghairah Seks WanitaHal yang perlu dipertimbangkan adalah, bila respons seksual isteri didominasi aduan frigiditi, maka ghairah seksual suami pun akan menurun secara beransur-ansur.   Boleh saja menurunnya ghairah suami akan mengakibatkan bagi perkembangan aduan impotensi psikogenis pada pihak suami.

BAGAIMANA TERAPI INI MEMBANTU?

Dapat di simpulkan bahawa daya seks wanita yang lemah di sebabkan banyak faktor, di antaranya faktor psikologi dan juga keletihan. Faktor psikologi diselesaikan dengan komunikasi terbuka suami-isteri, tidak selalu mudah, tetapi bila dia cuba terbuka, masalahnya akan diselesaikan. Dan untuk faktor kelelahaan tentunya dapat di atasi dengan cukup rehat.

Terapi Gelombang Otak (Brainwave) juga sangat membantu mengatasi masalah frigiditi atau lemahnya daya seks pada wanita, terapi ini menggunakan gelombang Gamma sebagai basisnya dan suara alam sebagai background.Ketika daya seks wanita lemah, gelombang pada otak akan turun kerana memerintahkan untuk berehat, bahkan merasa mengantuk saat berkaitan.Dengan stimulasi gelombang gamma ini, frekuensi otak akan naik sehingga ghairah naik dan tetap berghairah.

PENINGKATAN DAYA SEKS WANITA - MEMBAWA KEMBALI API KE DALAM KEHIDUPAN CINTA ANDA!

Jika anda tidak berminat untuk melakukan di keranakan anda hanya tidak mood ini suatu perkara biasa.   Tetapi bagaimana jika anda merasa tidak berminat melakukan pengalaman yang luar biasa hanya kerana libido rendah?   Anda tidak seharusnya hidup tanpa kepuasan dan tanpa cinta yang tak dipenuhi.   Memang libido rendah tak perlu malu, tetapi boleh menyebabkan anda kehilangan beberapa petualangan yang luar biasa.

Bayangkan hidup di mana anda berada dalam kawalan atas apa yang anda inginkan dan dapan mengendalikan bila-bila perlu melakukan.   Bayangkan anda dengan mudahnya melakukan sesuatu untuk mencapai kepuasan ketika otak anda mengatakan ya, dan tidak melakukannya ketika otak mengatakan tidak, bukan selalu dipaksa untuk mengatakan tidak kerana libido yang rendah.   Anda boleh mengawal otak yang menggerakkan diri anda yang membolehkan anda dan pasangan anda untuk merasakan hubungan emosional yang dalam dan menikmati rasa keintiman.

Dorongan seksual anda tidak hanya kerana tindakan fizikal.   Perasaan atau emosi juga sangat berperanan dalam hal ini.   Perasaan seperti anda adalah makhluk seksual dan perasaan anda memerlukan kenikmatan dan sensasi untuk menjalani hidup lebih bersemangat dan indah menimbulkan keyakinan diri dan memberikan diri anda kekuatan untuk mengatakan ya terhadap rangsangan.

Dan sepanjang itu semua, anda dan pasangan anda akan mendapatkan lebih dekat daripada sebelumnya.   Anda akan merasa lebih diingini dan pasangan anda tentu menjadi yang anda inginkan.   Saatnya anda juga berfikir tentang kepuasan diri.   Ini saatnya untuk berfikir tentang cara hidup yang lebih baik!

Tidak ada yang menyukai penolakan.   Tentunya anda ingin pasangan anda merasa dicintai dan seperti yang anda inginkan.   Begitu juga anda.   Anda tidak mahu ada penghalang di antara anda berdua.   Dengan mengambil kawalan keinginan anda, anda mempunyai keyakinan bahawa kenikmatan anda sama pentingnya dengan pasangan anda.   Hal ini boleh tercapai dengan cara yang sederhana iaitu meningkatkan libido anda sendiri!   Saling mengasihi, menghormati, kepercayaan, dan keintiman akan terbangun ketika anda secara aktif mencari untuk memenuhi keperluan anda sendiri juga.

Sungguh mengesankan, pasangan anda mencari libido baru!   Melebihi harapannya dan membuatnya termengah-mengah!   Sebuah kehidupan cinta yang sihat mencerminkan kehidupan yang sihat pula.

FAKTA UNTUK ANDA PERTIMBANGKAN :

Keinginan dalam fikiran anda tidak memerlukan kos sesen pun, anda boleh menghasilkan sebanyak yang anda inginkan.

Lepas halangan anda dan bermula dengan petualangan cinta!   Hari ini juga anda boleh mewujudkannya.

Kebebasan hasrat pasangan anda dapat meningkatkan hubungan anda lebih harmoni.

BAGAIMANA GELOMBANG OTAK (BRAINWAVE) BOLEH MEMBANTU?

Masalah frigiditi atau lemahnya libido dapat di atasi dengan Terapi gelombang Otak Very Hot Women.   Dengan menggunakan frekuensi berasaskan Gamma dan background suara alam, otak anda terstimulasi sehingga masuk pada frekuensi Gamma yang harmonik.   Otak adalah pintu awal perubahan.   Ketika daya seks wanita lemah, gelombang pada otak akan turun kerana memerintahkan untuk berehat, bahkan merasa mengantuk saat berkaitan.   Dengan stimulasi gelombang gamma ini, frekuensi otak akan naik sehingga ghairah naik dan tetap bergairah.

Terapi Brainwave Untuk Menambah Ghairah Seks Wanita