Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Menghasilkan Secara Rptimum Pelbagai Jenis Gelombang Otak

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(SKIN REJUVENATION NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Ketika anda tidur, secara semulajadi tubuh anda mampu   meregenerasi sel kulit yang rosak dan menyeimbangkan   hormon untuk menjaga kesihatan kulit anda.

Namun kerana bertambahnya usia, ditambah   pencemaran bahan  kimia dan pengaruh stress,   kemampuan alami tubuh itu semakin lemah.

Dengan terapi brainwave dan stimulasi gelombang otak,   kemampuan alami tubuh untuk meremajakan kulit boleh dibangkitkan semula atau dipertingkatkan kualitinya.

Berguna untuk membantu mengatasi gangguan kulit seperti kulit kering, terlalu ?? berminyak, penuaan diri (kulit kusam dan berkedut sebelum usia 50 tahun) dan jerawat yang susah hilang.

Terapi Brainwave Untuk Meremajakan Kulit (Skin Rejunevation)

RANGSANGAN GELOMBANG OTAK UNTUK PEREMAJAAN KULIT (SKIN REJUVENATION)

Nama Produk Brainwave : Skin Rejuvenation

Keterangan : Apabila anda tidur, secara semulajadi tubuh anda mampu meregenerasi sel kulit yang rosak dan menyeimbangkan hormon untuk menjaga kesihatan kulit anda. Namun kerana bertambahnya usia, ditambah pencemaran bahan kimia dan pengaruh stress, kemampuan alami tubuh itu semakin lemah.Dengan terapi Brainwave dan stimulasi gelombang otak, kemampuan alami tubuh untuk meremajakan kulit boleh dibangkitkan semula atau dipertingkatkan kualitinya. Berguna untuk membantu mengatasi gangguan kulit seperti kulit kering, terlu berminyak, penuaan diri (kulit kusam dan keriput sebelum usia 50 tahun) dan jerawat yang susah hilang.

Cara Penggunaan : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring. Mata dipejamkan untuk merasakan alunan Brainwave.Dalam sehari disyorkan mendengar Brainwave ini selama 30 minit. Jika anda tidak ada masa lapang untuk mendengar Brainwave ini secara khusus, maka anda boleh dengar Brainwave ini waktu menjelang tidur. Tiada masalah jika anda tertidur ketika mendengar Brainwave ini.

Harga: RM150

Terapi Brainwave Untuk Meremajakan Kulit (Skin Rejunevation)

Hasil eksperimen kami menunjukkan bahawa terapi brainwave dan terapi gelombang otak yang kami rancang secara khusus untuk peremajaan kulit memberikan hasil yang siginifikan selepas 4 minggu penggunaan rutin. Hanya dengan mendengar muzik dari brainwave ini ketika anda akan tidur, kulit anda menjadi lebih sihat, lebih cerah dan kelihatan lebih muda.

Yang mengarahkan badan kita untuk tumbuh dan tua adalah sistem saraf tak sedar yang merupakan sebahagian daripada otak manusia. Sistem saraf ini mengendalikan semua fungsi-fungsi organ tubuh tanpa perlu anda perintahkan (tanpa anda sedari). Deggupan jantung, gerak reflek, proses penyembuhan luka, pengeluaran hormon pada kelenjar, pengeluaran peluh, dan termasuk suka proses penuaan badan terjadi kerana otak kita memerintahkan demikian.

Manusia memang tidak boleh menolak usia, dan tidak boleh menghentikan masa.Sekuat apapun manusia berusaha untuk tetap muda dan sihat, pasti akan mati pula. Namun, anda boleh lihat sendiri di sekitar anda. Kerana pengaruh Minda yang tidak stabil (stress, kecewa, kesedihan), pengaruh makanan kimia serta air dan udara yang tercemar telah membuat orang sekarang lebih cepat mengalami penuaan. Badan mereka lebih mudah rosak dan sakit. Kulit cepat kusam dan berkedut. Ertinya, mereka tua sebelum waktunya. Dan untuk itulah ada usaha untuk mempertahankan kemudaan.

Mengatasi hal itu, industri kosmetik mengambil langkah besar dengan membuat produk-produk kecantikan yang "katanya" boleh meremajakan kulit, mempercantik diri. Banyak orang telah cuba, mungkin anda adalah salah satunya.Namun apakah hasilnya sudah sesuai dengan apa yang anda harapkan?Apakah hasilnya sama seperti apa kata iklan kosmetik tersebut? Anda boleh menjawabnya sendiri.

Kalau kita tahu bahawa proses penuaan merupakan aktiviti dari otak, maka seharusnya penyelesaiannya harus dari otak. Kosmetik hanya penutup sementara.

Terapi Brainwave Untuk Meremajakan Kulit (Skin Rejunevation)

Kalau ingin awet mudah yang benar, selamat dan semulajadi, maka perbaikilah keadaan otak. lagi-lagi, kami harus mengatakan bahawa ada banyak cara alami untuk tetap awet muda. Anda boleh bermeditasi, latihan meditasi pernafasan dan sebagainya. Cara-cara tradisional tersebut selain untuk penyembuhan juga terbukti menghalang penuaan.

Namun bagi anda yang tidak mempunyai cukup masa untuk latihan pelbagai macam tradisi tersebut, ada cara yang lebih mudah dan cepat. Iaitu dengan mendengar Teknologi Gelombang Otak (Brainwave) yang direka khas untuk awet muda.Pada intinya, baik meditasi, pernafasan dan sebagainya, adalah latihan untuk menurunkan Gelombang Otak (Brainwave). Demikian juga brainwave ini, direka untuk menurunkan Gelombang Otak (Brainwave). Selain itu juga menyelaraskan fungsi-fungsi tubuh dan fikiran sehingga terjadi sebuah harmoni yang menyihatkan tubuh.

Orang yang mendengar brainwave ini akan mendapat manfaat badan yang lebih segar, kulit lebih cerah dan kencang, serta mengurangkan kedut, dan manfaat lain bagi kesihatan, terutama kulit anda. Oh ya, bagi anda yang berjerawat dan sukar sembuh, gunakan brainwave ini secara teratur, hasilnya luar biasa. Jerawat akan lenyap, wajah anda kembali normal dan kulit anda sihat. 

Terapi Brainwave Untuk Meremajakan Kulit (Skin Rejunevation)