Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Menghasilkan Secara Rptimum Pelbagai Jenis Gelombang Otak

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(INNER BEAUTY NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Untuk wanita yang ingin memiliki inner beauty atau kecantikan dari dalam diri.Memprogram fikiran bawah sedar anda untuk menjadi peribadi yang positif dan memancarkan daya tarikan semulajadi. 

Anda mungkin menghabiskan beratus-ratus ribu ringgit untuk salon dan make-up hanya untuk menghias kecantikan anda dari luar. Sekarang waktunya anda memunculkan kecantikan semulajadi yang muncul dari dalam diri anda. Jika yang anda cari adalah daya tarikan, maka sebenarnya yang paling penting untuk diubah adalah fikiran anda.   Konsep kecantikan yang kami tawarkan berasal dari dalam diri anda sendiri.

Untuk menjadi menarik tidaklah harus cantik secara fizikal. Orang dengan wajah biasa pun sebenarnya boleh menjadi peribadi yang menawan asalkan anda tahu rahsia untuk memunculkan inner beauty dan karisma sehingga muncul daya tarikan semulajadi.  

Cubalah perhatikan orang di sekitar anda, ada beberapa orang dengan wajah biasa saja, namun dia kelihatan menarik dan banyak orang yang sayang kepadanya?anda boleh seperti mereka dengan ikhtiar menggunakan Terapi Brainwave Inner Beauty ini,Insya Allah.

MEMUNCULKAN INNER BEAUTY (DAYA TARIK SEMULAJADI)

Nama Produk Brainwave : Inner Beauty

Keterangan : Untuk wanita yang ingin memiliki inner beauty atau kecantikan dari dalam diri.   Memprogram fikiran bawah sedar anda untuk menjadi peribadi yang positif dan memancarkan daya tarikan semulajadi.   Anda mungkin menghabiskan beratus-ratus ribu bahkan berjuta-juta ringgit untuk salon dan make-up hanya untuk merias kecantikan anda dari luar.   Sekarang saatnya anda memunculkan kecantikan semulajadi yang muncul dari dalam diri anda.

Cara Pakai : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring.   Mata dipejamkan untuk merasakan alunan Brainwave.   Dalam sehari disyorkan mendengar Brainwave ini selama 30 minit.   Jika anda tidak ada masa lapang untuk mendengar Brainwave ini secara khusus, maka anda boleh dengar Brainwave ini waktu menjelang tidur.   Tiada masalah jika anda tertidur ketika mendengar Brainwave ini.

Harga : RM150

Terapi Brainwave Untuk Kecantikan Dalaman SemulajadiCantik tidak hanya dinilai dengan penampilan fizikal, tetapi juga dari keperibadian positif yang mampu memancarkan daya tarikan semulajadi.   Seseorang yang mempunyai inner Beauty ia akan dicintai selamanya, kerana orang lain mencintai bukan kerana keindahan tubuh dan wajah, tapi kerana keperibadian yang menawan.   Kecantikan fizikal akan habis dimakan usia, sementara inner beauty tetap berlangsung.
 
Umumnya orang akan mencari penyelesaian di luar dirinya apabila mereka ingin lebih cantik.   Padahal kecantikan yang sesungguhnya ada dalam diri sendiri.Ramai orang ingin kelihatan lebih cantik dan lebih menarik.   Mereka bersedia membayar beratus-ratus juta untuk menukar penampilan, membeli pakaian, kosmetik dan untuk melakukan pembedahan plastik.   Malangnya menukar penampilan secara fizikal tidak serta-merta membuat anda menjadi "cantik seutuhnya", kerana kecantikan yang sesungguhnya datang dari dalam diri kita sendiri.

Jika yang anda cari adalah daya tarikan, maka sebenarnya yang paling penting untuk diubah adalah fikiran anda.   Konsep kecantikan yang kami tawarkan dalam website TerapiOtak4u.com ini berasal dari dalam diri anda sendiri.   Untuk menjadi menarik tidaklah harus cantik secara fizikal.   Orang dengan wajah biasa pun sebenarnya boleh menjadi peribadi yang menawan asalkan anda tahu rahsia untuk memunculkan inner beauty dan karisma sehingga muncul daya tarikan semulajadi.   Cubalah perhatikan orang di sekitar anda, ada beberapa orang dengan wajah biasa saja, namun dia tampak menarik dan banyak orang yang sayang kepadanya?
 
Kami di TerapiOtak4u.com mempelajari secara mendalam pola-pola fikiran, perasaan, dan perilaku dari orang-orang yang mempunyai inner beauty, karisma, dan daya tarikan semulajadi.Ternyata mereka mempunyai fikiran, perasaan, dan perilaku tertentu yang berbeza dengan orang lain pada umumnya.   Kami kemudian merumuskan pola-pola tersebut menjadi sebuah sistem modeling praktikal.   Bagi anda yang belum tahu, kami jelaskan bahawa yang dimaksudkan modeling adalah "meniru keunggulan orang lain dalam bidang tertentu".

Terapi Brainwave Untuk Kecantikan Dalaman SemulajadiSelalu terlihat cantik pasti menjadi dambaan setiap wanita.   Pelbagai cara dilakukan untuk mendapatkan kecantikan bermula dari diet agar kelihatan langsing, hingga rawatan wajah dan kulit agar kelihatan cantik dan awet muda.Tak sedikit orang mengeluarkan bayaran yang sangat besar agar ia kelihatan cantik.   Tetapi banyak yang tak berjaya.  

Inner Beauty sering kita ertikan sebagai kecantikan dari dalam.Tanpa disedari walaupun penampilan secara fizikal cantik sudah dimiliki tapi mengapa aura kecantikan tidak kunjung nampak dari parasnya.   Banyak para wanita bergantung paranormal untuk mengeluarkan aura kecantikan dengan menanamkan susuk yang kebenarannya tentu saja patut diragukan.

Di sisi lain ada orang yang kelihatan tampil sederhana, tapi ramai orang memujinya. Meski ia tak melakukan bermacam rawatan khusus kos mahal, tapi ramai orang mengakui bahawa ia dan penampilannya sungguh cantik.   Pesona yang muncul dari dalam diri inilah yang biasa disebut inner beauty yang didamba oleh ramai wanita.   Inner beauty memang bukan sesuatu yang mudah didapati.Tapi bukan hal mustahil untuk diraih. Berikut ini beberapa cara untuk meningkatkan inner beauty.

SELALU BERFIKIR POSITIF

Terapi Brainwave Untuk Kecantikan Dalaman SemulajadiBerfikir positif erat sekali kaitannya dengan kecantikan dan pesona diri, kerana berfikir positif sangat berguna untuk menjaga mood anda tetap baik.   Berfikiran positif terhadap diri sendiri mahupun orang lain.

Ketika ada satu masalah dan anda boleh tetap berfikir positif, orang lain akan menghargai kedewasaan anda dalam bersikap.  

Aura anda akan berpengaruh terhadap orang lain dan membawa kebahagiaan kepada orang sekitar.  

Bayangkan jika ada masalah dan anda berfikir negatif seolah masalah itu tanpa penyelesaian. Wajah anda pasti akan berpengaruh terhadap orang di sekitar anda, apalagi anda seorang penyelia, anak buah anda pasti akan terjejas itu.   Jaminan tak ada orang yang akan memuji anda cantik apabila anda manyun, berkerut dahi dan marah-marah.Selalu berfikirlah positif dan bersyukur atas apa yang anda miliki sekarang ini.

MENJADI DIRI SENDIRI

Jadi diri sendiri dalam berpakaian dan berdandan.   Jangan membiasakan diri untuk ikut-ikutan gaya yang dilaksanakan seseorang.   Pakaian yang kelihatan pas dan elegan di badan orang, belum tentu sesuai dengan anda.   Lipstik yang kelihatan menarik di bibir seseorang belum tentu cantik juga di bibir anda.   Pilihlah pakaian, perhiasan dan make up yang sesuai dengan diri anda, bukan yang kelihatan cantik pada orang lain.   Berpakaian pun tak harus selalu yang mengingati.   Ramai orang memakai pakaian mahal tapi tetap tak mengubah penampilannya, kerana yang dia beli jenama, bukan watak dan model pakaian.Orang yang hanya ikut-ikutan trend fashion tanpa memahami keperluan dan keserasian dengan dirinya sendiri, tak akan pernah boleh menimbulkan pesona dirinya dengan baik.

RAWAT DIRI LUAR DALAM

Terapi Brainwave Untuk Kecantikan Dalaman SemulajadiSelama ini ramai wanita lebih mementingkan rawatan dari luar saja agar kelihatan cantik.   Lulur, spa, facial, creambath hingga pedicure dan manicure dilakukan agar seseorang itu kelihatan cantik.   Memang rawatan-rawatan tersebut juga penting untuk dilakukan.   Tapi jangan sampai itu jadi kaedah satu-satunya untuk memaparkan pesona diri.   Jangan lupakan rawatan dari dalam yang lebih penting dari rawatan dari luar.   Menjaga pola makan sihat merupakan perkara penting yang perlu dilakukan.   Makan banyak sayur-sayuran dan bahan makanan yang mengandungi vitamin E misalnya boleh menjaga kulit tetap kenyal, kencang dan cerah.   Hal ini tidak boleh didapati dengan rawatan dari luar saja.   Meskipun anda rutin facial dan lulur, bila nutrisi untuk peremajaan kulit tidak mencukupi, kulit mulus sepertinya hanya akan menjadi angan-angan.  

Jangan lupakan juga sukan agar badan sihat dan semangat terjaga.   Orang yang rutin bersenam pasti lebih bersemangat dan ceria berbanding orang yang tak pernah bersenam.

Wanita hanya memerlukan kesabaran mengamalkannya dan yang penting istiqomah kerana perlukan pembiasaan kerana pastinya tidak selesa melakukan suatu hal rutin yang tidak biasa kita lakukan.

Fahami dahulu bahawa badan kita terdiri daripada fizikal dan psikologi.   Selain secara fisikly kita memang memerlukan rawatan tubuh tapi tidak perlulah hingga over tabarruj (dandan yang berlebihan) Tanamkan kepercayaan bahawa anda adalah orang yang amanah, bahawa anda adalah orang yang terbaik dalam menjaga rahsia.

Tersenyumlah, jadikan orang lain yang bertemu dengan merasa bahagia kerana anda orang yang menyenangkan, elakkan bercerita dengan orang lain sesuatu yang tidak menyenangkan hingga kita dikenali sebagai penyebar duka.   Jika kewujudan anda selalu dirindukan maka anda telah berjaya menjadi peribadi yang menyenangkan

Adakah anda orang yang patut dipercayai dalam segala hal sehingga semua orang tahu akan kemana jika mereka memerlukan bantuan.   jika anda cukup bererti bagi orang lain, maka setiap perkhidmatan akan selalu dikenang dengan sendirinya anda akan mempunyai erti buat orang lain.

Inner beauty boleh dimunculkan dengan cara dan langkah-langkah yang tepat.

Lewat langkah-langkah di atas, anda boleh memunculkan pesona diri yang semulajadi yang berasal dari dalam, bukan hanya penampilan luar saja.   Anda akan mendapatkan kecantikan utuh daripada tiga unsur: body (fizikal), mind (fikiran) dan soul (jiwa).

Setelah mengikuti  program brainwave inner beauty ini, anda akan merasakan :

Rasa percaya diri anda meningkat drastik .

Cara pandang anda terhadap diri anda berubah .

Anda boleh menerima diri anda sebagaimana adanya. Ini adalah salah   satu kunci inner beauty. Jika anda tidak boleh   menerima diri  anda sendiri dengan lapang dada, maka jangan  berharap orang lain boleh menerima anda .

Secara  bawah sedar, anda pasti  bahawa diri anda pantas untuk dicintai, pantas untuk disayangi, pantas untuk disukai, pantas untuk mendapatkan pasangan hidup yang terbaik sesuai  keinginan anda .

Anda menjadi peribadi yang periang, selalu gembira, dan wajah ceria.

Anda menjadi  mudah bergaul dengan orang lain.

Dan masih banyak perkara positif lain yang akan anda dapatkan setelah inner beauty, karisma, dan daya tarikan   semulajadi anda  dimunculkan dari bawah sedar. Banyak orang telah berubah hidupnya menjadi lebih bahagia setelah mengikuti program ini, sekarang adalah peluang untuk anda.

Terapi Brainwave Untuk Kecantikan Dalaman Semulajadi