Laman Utama
Terapi Gelombang Otak Untuk Meningkatkan Prestasi Kemampuan Otak

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(MOOD EVELATOR NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Rangsangan gelombang otak dan teknologi bunyi untuk merangsang otak agar  menghasilkan serotonin (hormon gembira). Anda boleh menjadi seorang yang periang dan humoris bila-bila masa. Sesuai untuk anda yang sering mengalami Bad Mood hanya kerana masalah-masalah kecil dan untuk anda yang terlalu serius dalam menanggapi suatu kejadian sehari-hari. Dengar Brainwave ini dan rasakan   perubahan positif pada diri anda

Nama Produk   Brainwave :   Mood Evelator

Keterangan :   Rangsangan   gelombang   otak untuk   merangsang   otak agar menghasilkan   serotonin   ( hormon   gembira ).   Anda   boleh menjadi seorang   yangperiang dan   humoris   bila-bila masa .   Sesuai untuk   anda   yang sering mengalami Bad Mood   hanya   kerana masalah - masalah kecil   dan untuk anda   yang terlalu   serius dalam menanggapi   suatu kejadian   sehari - hari.   Dengar   Brainwave ini   dan rasakan perubahan positif   pada diri   anda .

Cara Pakai :   Didengarkan   dengan   headphone   atau speaker   sambil duduk   santai atau berbaring .   Mata   dipejamkan   untuk merasakan   getaran brainwave .   Dalam sehari disyorkan   mendengar   Brainwave ini   selama   30   minit .   Jika anda tidak   ada   masa lapang untuk mendengar   Brainwave ini   secara khusus ,   maka   anda   boleh   dengar   Brainwave ini   waktu menjelang   tidur .   Tiada masalah   jika anda   tertidur ketika   mendengar   Brainwave ini .

Harga :   RM130  

RANGSANGAN OTAK UNTUK MENJADI PERIANG / HUMORIS

FITRAH kehidupan, manusia memiliki sifat-sifat yang dikagumi sehingga membuatkan diri mudah didampingi dan disanjung tinggi oleh insan lain. Setiap perkara yang ditempuhi dalam rutin kehidupan mematangkan fikiran. Dengan tutur kata yang sopan, bijak berkomunikasi dan mempunyai pemikiran yang matang, sememangnya menjadi pakej diri kamu disenangi ramai. Kongsi tip agar diri mudah dicintai.

* Positif

Menerusi buku The Secret, terbitan Rhonda Byrne, setiap perkara baik seharusnya bermula dengan sikap positif. Mula berprasangka baik terhadap insan lain sehinggalah membuatkan diri kamu sentiasa berfikiran positif walau apa jua perkara yang dilakukan.Sikap positif itu akan terpancar umpama daya tarikan magnet, yang akan menarik orang di sekeliling untuk mendekati diri kamu.

* Ceria

Berada berhampiran dengan orang yang memiliki sifat periang sememangnya membuatkan diri kamu lupa sejenak bebanan masalah yang bersarang di kotak fikiran. Kehadiran si penceria senantiasa dinanti-nantikan. Di saat kamu tersenyum, tubuh akan merangsang hormon yang dapat menghilang stres.
Jadi, sentiasalah tersenyum untuk menikmati perasaan ceria.

* Ramah

Saat bertemu dengan insan yang baru dikenali, mereka yang memiliki sikap ramah tidak akan berasa ragu untuk melemparkan senyuman mahupun menyapa.

Sikap ramah biasanya mendatangkan kesan positif kerana ia akan membuatkan orang yang bersemuka dengan kamu berasa dirinya diterima dan dihargai.

Jangan ragu untuk mengawal interaksi dengan orang lain. Mula berlatih berbicara secara langsung menerusi talian telefon dengan orang lain, jika impikan keramahan itu.

* Ringan Tangan

Kualiti seorang rakan akan dinilai menerusi bantuan yang dihulurkan. Jangan menunggu permintaan seseorang dalam mengharapkan bantuan. Jika berada dalam posisi tersebut, kamu tentunya mudah menawarkan bantuan saat mereka memerlukan.

* Rendah Hati

Berbeza dengan sikap rendah diri yang merupakan suatu kelemahan, rendah hati mengungkapkan satu kekuatan yang ada pada diri. Hanya orang yang kuat jiwanya sahaja yang bersikap rendah hati. Ia seperti padi yang semakin berisi, makin menunduk.

* Percaya Diri

Orang yang mempercayai diri sendiri kebiasaannya sering merasakan dirinya nyaman dan tidak pernah berasa dirinya terancam dengan situasi atau orang-orang di sekeliling. Itu bermakna, aura tenang akan terpancar dari dalam dirinya sehingga mampu menarik perhatian orang di sekeliling. Dalam dunia ini, tiada seorang pun yang memiliki sifat serupa dengan yang lain. Jadi, jangan ragu untuk menampilkan keunikan diri kamu itu.

* Pemaaf

Dendam dan iri hati adalah salah satu ciri penyakit hati yang begitu kronik dan sering datang menyerang. Selain dapat mencemar hubungan, penyakit ini juga akan membuat perasaan kamu menjadi tidak nyaman. Seseorang yang lapang hati akan sentiasa merasa bahagia. Jangan hanya mengangguk ketika menerima ungkapan maaf dari orang lain. Lebih penting, kamu seharusnya menghapus segala kesalahan tersebut dari benak fikiran dan hati kamu.

* Jujur

Kata orang, harga kejujuran lebih mahal daripada emas. Cuba bayangkan bagaimana sekiranya teman kamu hobinya adalah bohong. Selain akan menimbulkan salah faham, ia juga akan merugikan orang lain. Maknanya, jangan hairan apabila orang jujur dicintai semua orang.

Kecenderungan untuk   menjadi seseorang   yang lebih   periang   dan ceria   menjalani hidup menjadi   dambaan   bagi beberapa   individu di   muka   bumi ini .   Tidak peduli siapapun   anda jika   anda mampu   menjadi seseorang   yang dipenuhi   dengan perasaan   ceria   maka secara   langsung   respon yang   terjadi pada diri   anda sesuaidengan apa   yang ada pada   perasaan anda .  

Dengan   fikiran yang lebih   santai dan gembira semua   masalah hidup   mampu   anda lakukan   dengan lebih tenang . Memberikan   kesan positif   pada diri   anda dan orang - orang di   sekitar anda . Menjadikan   anda sebagai   peribadi yang   lebih   boleh diterima   oleh setiap   kalangan sekitar   anda .   Dan   dikenali   sebagai seseorang   yang mudah   bersosial   dan memperoleh   penerimaan dari   pelbagai   pihak .   Dan produk   ini menjadi   penyelesaian bagi anda   yang menginginkan   perubahan dalam   diri anda . .