Laman Utama
Terapi Gelombang Otak Untuk Meningkatkan Prestasi Kemampuan Otak

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(LANGUAGE LEARNING NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

"Ketahui Cara Bagaimana Anda Boleh Menguasai pelbagai Bahasa Asing  dengan menggunakan Teknologi Saintifik Gelombang Otak  yang dijamin Paling Berkesan!!! Kaedah  stimulasi otak yang direka untuk anda yang sedang mempelajari bahasa asing. Brainwave ini akan menstimulasi otak anda agar lebih mudah dan lebih cepat dalam mempelajari bahasa yang baru dan meningkatkan kemampuan bercakap/berkomunikasi dalam bahasa asing. Brainwave ini Memberi saranan positif ke minda separa sedar anda agar fikiran anda lebih reseptif terhadap bahasa asing dan juga mengatasi rasa rendah diri dalam bertutur pelbagai bahasa asing. Kini anda mampu pelbagai jenis bahasa antaranya menguasai Bahasa Arab, Bahasa Inggeris, Bahasa Cina, Bahasa Tamil, dan pelbagai jenis Bahasa Asing dengan baik tanpa perlu menghabiskan wang ringgit menghadiri kursus-kursus serta membeli perisian-perisian yang mahal-mahal! brainwave ini merupakan yang pertama dan tiada yang seumpamanya di pasaran!

Penting : Setiap brainwave yang kami kirim kepada Anda mempunyai "identiti digital" yang melekat pada file Audio brainwave Anugerah Agung dan File PDF. Jika kami menemukan bahawa terjadi pelanggaran hak cipta atau penyalahgunaan, kami boleh mengetahui dari mana sumbernya dan seterusnya akan melakukan tindakan Undang-Undang.

Sebagai pembeli  Brainwave dalam website www.TerapiOtak4u.com ini , Anda tidak boleh menyebarkan  Brainwave melalui internet atau media iklan lainnya. Anda tidak boleh menjual program Brainwave Cetak Rompak kepada siapapun.

MEMPERMUDAHKAN BELAJAR BAHASA ASING

Nama Produk  Brainwave : Language Learning

Keterangan : Kaedah stimulasi otak yang direka untuk anda yang sedang mempelajari bahasa asing.  Brainwave ini akan menstimulasi otak anda agar lebih mudah dan lebih cepat dalam  mempelajari bahasa yang baru. Memberi saranan positif keminda separa  sedar  anda  agar fikiran anda lebih reseptif terhadap bahasa asing dan juga mengatasi rasa rendah diri dalam bertutur bahasa asing.

Cara Pakai : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring. Mata dipejamkan untuk merasakan alunan Brainwave. Dalam sehari disyorkan mendengar Brainwave ini selama 30 minit. Jika anda tidak ada masa lapang untuk mendengar Brainwave ini secara khusus, maka anda boleh dengar Brainwave ini waktu menjelang tidur. Tiada masalah jika anda tertidur ketika mendengar Brainwave ini.

Harga : RM300

"Ketahui Cara Bagaimana Anda Boleh Menguasai pelbagai Bahasa Asing  dengan menggunakan  Teknologi Saintifik Gelombang Otak  yang dijamin Paling Berkesan!!!

*** Kini anda mampu  menguasai Bahasa Arab, Bahasa Inggeris, Bahasa Cina,Bahasa Tamil, dan pelbagai jenis Bahasa Asing  dengan baik  tanpa perlu menghabiskan wang  ringgit  menghadiri kursus-kursus  serta  membeli perisian-perisian  yang mahal-mahal! ***

MUNGKIN ANDA BERADA DALAM SITUASI INI.

Anda sering dimarahi oleh guru dan ibubapa anda dan ditertawakan oleh rakan anda kerana setiap kali ujian Bahasa Inggeris dan bahasa lain seperti bahasa Arab (bagi yang sekolah Agama) Bahasa Cina bagi yang belajar di sekolah cina dan banyak lagi mengikut situasi dan bahasa yang ingin dikuasai, andalah orang yang mendapat markah paling rendah. Sebahagian rakan yang lain pula melihat anda dengan muka yang penuh kasihan.

Anak anda selalu mendapat markah corot dalam mata pelajaran bahasa yang ingin dikuasainya.

Anda berasa tercabar dengan rakan anda yang suatu ketika dahulu tahap penguasaan Bahasa Inggerisnya dan bahasa-bahasa lainnya lebih kurang anda sahaja tetapi kini sudah boleh berkomunikasi dengan baik dan sering mendapat perhatian guru-guru, pensyarah-pensyarah, rakan-rakan.

Anda berasa rendah diri kerana rakan-rakan anda, orang-orang di sekeliling anda hampir kesemuanya sudah mahir berbahasa Inggeris,bahasa Arab,bahasa Cina,dll sedangkan anda masih berada ditakuk yang lama.

Anda berada di tahun akhir pengajian di universiti. Anda sering gelisah kerana tahap penguasaan bahasa Inggeris anda masih rendah sedangkan hampir kesemua majikan-majikan inginkan pekerjanya mahir berbahasa Inggeris. Kalau boleh anda tidak mahu mendapat status penganggur.

Usaha-usaha anda untuk mendapat pekerjaan yang baik terbantut dek kerana pertuturan anda dalam bahasa Inggeris ketika ditemuduga amat mengecewakan.

Anda sudah belajar Bahasa Inggeris bertahun-tahun. Anda boleh membaca bahan-bahan Bahasa Inggeris, tapi bila disuruh bercakap anda jadi gemuruh, rasa macam orang bodoh, malu dan segan.

Anda ingin belajar dan menguasai Bahasa Inggeris tetapi tidak mempunyai buku rujukan yang tepat dan bersesuaian. Yuran yang dikenakan untuk kursus Bahasa Inggeris juga terlalu mahal.

Kelemahan penguasaan Bahasa Inggeris di kalangan para pelajar dan graduan tidak habis-habis diperkatakan di media-media massa mahupun media cetak hingga ke hari ini. Ibu bapa pening, guru-guru bahasa Inggeris pening, pengetua-pengetua pening, Menteri Pelajaran pening, Menteri Pengajian Tinggi pening, majikan pening dengan tahap penguasaan Bahasa Inggeris yang masih lemah dikalangan pelajar-pelajar dan graduan-graduan terutamanya yang berbangsa Melayu.

Dato' Rafeah Salim, Bekas Naib Canselor Universiti Malaya dalam satu temubual oleh International Herald Tribune dipetik sebagai berkata,  "The cause of the underemployment I'll give you one reason for it: English. The only industry that's really using Bahasa is the government service."  ("Punca pengangguran saya berikan satu sebab iaitu Bahasa Inggeris. Industri yang menggunakan Bahasa Melayu hanyalah perkhidmatan kerajaan.")

Alangkah ruginya setelah bertahun-tahun menghabiskan wang ringgit, masa dan tenaga menuntut ilmu di menara gading,  tidak mampu memperoleh pekerjaan yang baik  selepas tamat pengajian  hanya kerana masalah bahasa . Apa sebenarnya yang berlaku? Susah sangatkah belajar Bahasa Inggeris? Siapa yang seharusnya dipersalahkan? Adakah guru-guru bahasa Inggeris? Kementerian Pelajaran Malaysia? Atau pelajar itu sendiri??

SIAPA YANG PATUT MEMILIKI BRAINWAVE INI.

Pelajar sekolah yang sering mendapat markah corot dalam subjek Bahasa Inggeris setiap kali peperiksaan.  

Pelajar yang mempunyai cita-cita ingin melanjutkan pelajaran ke luar negara.

Mahasiswa universiti yang sering mendapat markah yang rendah dalam banyak subjek (akibat tidak faham dengan buku-buku rujukan yang kebanyakannya dalam Bahasa Inggeris serta tidak dapat menulis dengan baik semasa menjawab soalan peperiksaan.)

Mahasiswa yang berada di tahun akhir pengajian yang ingin membuat persediaan sebelum melangkah ke alam pekerjaan.

Pensyarah dan guru Bahasa Inggeris yang ingin meningkatkan tahap penguasaan Bahasa Inggeris para pelajarnya dengan teknik baru.  

Ibu bapa yang prihatin terhadap masa depan anaknya supaya menguasai Bahasa Inggeris dari bangku sekolah lagi.

Penganggur yang ingin memantapkan penguasaan komunikasi dalam Bahasa Inggeris supaya mudah diterima bekerja.

Usahawan yang ingin menguasai Bahasa Inggeris untuk meluaskan pasaran perniagaan ke luar negara.

Sesiapa sahaja yang mempunyai impian yang hanya boleh ditunaikan dengan menguasai Bahasa Inggeris.

Jika anda ingin pergi ke kursus-kursus bahasa inggeris, cuba lihat senarai yuran pusat kursus bahasa Inggeris di Malaysia.

  • Pusat A - Yuran untuk Level 1 sahaja selama 8 bulan ialah sebanyak  RM 1,840 . Kalau 6 level sudah  RM 11,040 ! Deposit yang perlu dibayar ialah  RM 360 .

  • Pusat B - Yuran pendaftaran yang dikenakan ialah  RM 1,500  manakala yuran bulanan ialah sebanyak  RM 400 . (12 bulan =  RM 4,800 )

  • Pusat C - Yuran peringkat asas sahaja ialah sebanyak  RM 730 . Baru asas, belum peringkat sedarhana, pertengahan dan mahir lagi.

Jika anda membeli perisian-perisian (CD, audio CD) Bahasa Inggeris pula, harganya tidak kurang daripada  RM 2,000

Baiklah, biar saya berterus terang. Pada mulanya saya bercadang meletakkan harga yang tinggi untuk brainwave ini kerana ia merupakan yang pertama dan tiada yang seumpamanya di pasaran!

Oleh itu saya bercadang meletakkan harga sebanyak RM 550 .

Akan tetapi dek kerana saya ada tanggungjawab sosial yang perlu ditunaikan iaitu ingin melihat generasi sekarang mahir pelbagai bahasa, saya membuat keputusan untuk menjual produk brainwave ini kepada anda dengan harga promosi  RM 550  kepada harga RM 300 .

Ya, pelaburan anda untuk menguasai pelbagai Bahasa hanya  RM 300 sahaja ! Apalah sangat  RM 300  jika dibandingkan dengan kejayaan yang akan anda kecapi sekiranya anda berjaya menguasai pelbagai jenis bahasa nanti.

CUBA PEJAMKAN MATA (SELEPAS INI) DAN BAYANGKAN...

Anda bermain-main salji ketika musim sejuk semasa anda melanjutkan pelajaran ke luar negara.

Anda bercakap dalam bahasa Inggeris dengan begitu lancar dihadapan penemuduga.

Anda beroleh pekerjaan yang baik selepas penemuduga tersebut tertarik dengan kepetahan anda menguasai pelbagai bahasa.

Anda mampu membeli kereta atau apa sahaja barang keinginan anda hasil gaji yang lumayan yang anda terima. Semuanya bermula dari komunikasi Bahasa Inggeris anda yang sangat baik.

Anda boleh membalas sapaan pelancong-pelancong asing yang datang ke Malaysia.

Anda berkomunikasi ketika pergi melancong ke luar negara dan membeli-belah dibandaraya terkemuka seperti London tanpa ada masalah komunikasi. 

Anda .......... (isikan tempat kosong)

INDAH BUKAN?

Oleh itu, cepat dapatkannya sekarang sebelum saya mengubah fikiran dan menjualnya pada harga RM 550 semula!

*Jika anda masih lagi mengerut dahi dan berkira-kira memikirkan  RM550  RM 300 terlalu mahal, anda sebenarnya sedang melakukan kesilapan yang besar untuk Kemahiran Menguasai Pelbagai Bahasa kerana tidak mahu mengeluarkan wang untuk mendapatkan panduan yang bakal membawa seribu satu kebahagiaan kepada anda.