Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Relaksasi

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(OUT OF BODY SENSATION NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Ini adalah sebuah stimulasi gelombang otak yang unik, kerana ketika anda mendengar brainwave ini, anda akan merasakan sensasi   seolah -olah diri anda keluar dari tubuh fizikal. Anda akan merasakan sensasi melayang di udara, ringan, seperti terbang, melayang - layang di keadaan kesedaran yang  lain atau tidak merasakan kewujudan tubuh fizikal anda sendiri.

Brainwave ini sudah digunakan oleh ribuan orang di seluruh dunia dan terbukti selamat .

Selain berfungsi untuk memunculkan sensasi keluar dari tubuh, brainwave Out of Body Sensation banyak juga digunakan untuk penderita penyakit kroni k yang ingin merasa "lepas" dari rasa sakitnya yang ber guna meringankan penderitaan serta mempercepat proses pemulihan. Anda saya lengkapi dengan 5 file audio brainwave yang dibuat dengan menggabungkan terapi bunyi dan stimulasi gelombang otak. Setiap file audio brainwave berdurasi 30 minit.

STIMULASI OTAK UNTUK SENSASI KELUAR DARI TUBUH

Nama Produk Brainwave : Anugerah Agung Brainwave Out of Body Sensation

Keterangan : Ini adalah sebuah stimulasi gelombang otak yang unik. Kerana ketika anda mendengar Audio Anugerah Agung Brainwave Out of Body Sensation ini, anda akan merasakan sensasi seolah-olah "diri anda" keluar dari tubuh fizikal. Anda akan merasakan sensasi mengambang di udara, ringan, seperti terbang, melayang-layang di keadaan kesedaran yang lain atau tidak merasakan kewujudan tubuh fizikal anda sendiri.

Cara Pakai : Didengarkan dengan headphone atau speaker sambil duduk santai atau berbaring. Mata dipejamkan untuk merasakan getaran audio brainwave. Boleh juga didengar sambil meditasi.

Harga : RM150

Sensasi yang ditimbulkan seperti Meraga Sukma. 

Menurut tradisi mistik spiritual, Meraga Sukma adalah kemampuan untuk keluar dari tubuh fizikal dan boleh berjalan-jalan di alam ghaib atau alam nyata hanya dalam bentuk roh atau jiwa sahaja. Menurut legenda, untuk boleh melakukan meraga sukma diperlukan latihan dan ketekunan selama bertahun-tahun.

Audio Anugerah Agung Brainwave Out of Body Sensation ini tidak mengajar Meraga Sukma, melainkan sekadar merasakan sensasi seolah-olah keluar dari tubuh. Anugerah Agung Brainwave Out of Body Sensation ini akan menstimulasi otak anda dengan gelombang tertentu yang memunculkan kesan melayang, ringan dan tidak merasakan tubuh fizikal anda. Namun ini hanya kesan atau sensasi fikiran saja. Sebenarnya jiwa anda masih berada dalam tubuh. Anda tidak mengalami meraga sukma.
 
Brainwave ini digunakan oleh ribuan orang di seluruh dunia dan terbukti selamat.Selain berfungsi untuk memunculkan sensasi keluar dari tubuh, Anugerah Agung Brainwave Out of Body Sensation banyak juga digunakan untuk pesakit penyakit kronik yang ingin merasa "lepas" dari rasa sakitnya untuk meringankan penderitaan dan mempercepatkan proses pemulihan.

Apabila otak anda berjaya distimulasi, maka anda akan merasakan seperti keluar dari tubuh. Gejalanya berbeza-beza pada setiap orang. Berbeza-beza juga antara percubaan pertama dan seterusnya, walaupun menggunakan audio yang sama.Gejala yang boleh anda rasakan antara lain: terasa tidak mempunyai tubuh, badan terasa ringan melayang, terasa fikiran melayang tinggi, merasa di suatu tempat yang unik, seperti mimpi tapi sedar, hening, damai, perasaan lepas dari urusan dunia dan pengalaman-pengalaman lain yang hanya boleh anda ketahui dengan merasakannya.

Terapi Brainwave Untuk Sensasi Keluar Dari Tubuh