Laman Utama
Terapi Brainwave Untuk Relaksasi

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(HYPNOTIC TRANCE BOOSTER NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Brainwave yang dirprogram khusus dan stimulasi gelombang otak yang direka khas untuk membawa seseorang menuju deep trance atau keadaan hipnosis yang dalam.  

Brainwave ini boleh digunakan untuk proses deepening dalam hipnoterapi atau penguat self hipnosis. Jika anda termasuk orang yang susah masuk keadaan luar biasa ( self hipnosis ), Brainwave ini boleh membantu anda.  

Dengan Brainwave Hypnotic Trance Booster, otak seseorang boleh distimulasi sehingga memasuki keadaan theta atau deep theta, yang mana keadaan ini sering dikaitkan dengan keadaan hipnosis yang dalam.

Anda yang mengikuti program brainwave ini akan saya lengkapi dengan 9 audio brainwave.Brainwave ini sangat penting bagi mereka yang mempelajari ilmu hypnosis dalam menerapi klien/pasiennya dan pastinya memberikan impak positi yang mendalam dalam proses pakar hipnotis dalam merawat kliennya.

STIMULASI GELOMBANG OTAK UNTUK MEMPERDALAM KEADAAN TRANCE

Nama Produk Brainwave : Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster

Keterangan : Stimulasi gelombang otak yang direka khas untuk membawa seseorang menuju deep trance atau keadaan hipnosis yang dalam.   Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster ini boleh digunakan untuk proses deepening dalam hipnoterapi atau penyokong self hipnosis.   Jika anda termasuk orang yang susah masuk keadaan luar biasa (self hipnosis), Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster ini boleh membantu anda.   Dengan Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster, otak seseorang boleh distimulasi sehingga memasuki keadaan theta atau deep theta, yang mana keadaan ini sering dikaitkan dengan keadaan hipnosis yang dalam Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster direka untuk anda yang sudah memahami dasar-dasar hipnosis atau sudah memahami self hipnosis.

Cara Penggunaan : Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster dimainkan selepas anda membuat induksi.   Berguna untuk deepening.   Anda boleh meminta subjek untuk mendengar dan mengikuti aluran muzik yang didengarkannya, dengan begitu dia akan dibawa ke keadaan hipnosis yang dalam.   Apabila digunakan untuk self hipnosis, anda tinggal memejamkan mata dan membiarkan tubuh dan fikiran anda terhanyut ke dalam keadaan luar biasa yang dalam.

Harga : RM150

SEBELUMNYA, TANYAKAN PADA DIRI ANDA. SIAPA YANG PALING MEMPENGARUHI KUALITI HIDUP ANDA HINGGA PADA KETIKA INI?

Terapi Brainwave Untuk Memperdalamkan Keadaan TranceYa!!! ... Fikiran kitalah yang mempengaruhi kualiti kehidupan kita.   Banyak orang yang tertekan kerana masalah kehidupan namun ironisnya masalah itu malah disebabkan oleh fikiran mereka sendiri, fikiran yang seharusnya boleh kawalan dengan mudah kerana sudah seharusnya kita boleh mengawal salah satu bahagian dari tubuh kita (fikiran).

Pada dasarnya Tuhan telah membekali kita sumber yang cukup untuk mengatasi masalah yang ada di dalam fikiran kita, Tinggal bagaimana kita memaksimumkan sumber itu.   Andalah majikan dari fikiran anda, tinggal bagaimana caranya Ada boleh memberikan perintah yang "tepat sasaran" untuk dicapai oleh fikiran anda.

Oleh kerananya sejak abad ke 17, para doktor-doktor genius di barat mengembangkan sebuah kaedah untuk menanamkan program-program positif & merelease program-program negatif dengan amat mudah.   Kaedah ini lebih dikenali dengan nama Self Hypnosis.

Semua keadaan hipnosis, adalah Self Hypnosis (hipnotis diri) Jika anda boleh menguasai kaedah Self Hypnosis, anda boleh menghilangkan Mental Block anda dan memunculkan banyak program-program perilaku positif untuk pemberdayaan diri maka anda tidak perlu memerlukan hypnotherapist untuk menyelesaikan masalah anda.

Lebih jauh lagi program Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster ini sangat mudah dan boleh dilakukan di mana saja-bila-bila masa, dalam suasana ramai ataupun sepi, anda tetap boleh melakukan Self Hypnosis tentu dengan hasil yang maksimum.   Disisi lain Self Hypnosis ini akan melatih anda menjadi peribadi yang lebih powerfull yang dengan mudah mampu mengawal fikiran anda.

APA SAJA MANFAAT DARI ANUGERAH AGUNG BRAINWAVE HYPNOTIC TRANCE BOOSTER?

Mengendalikan perasaan marah kepada sesiapa saja, dimana saja (Anger Management)

Mempercepat pecapaian tujuan hidup dengan (Goal Setting)

Mengatasi perasaan khuatir, cemas & takut dengan mudah (Fear Management)

Meningkat prestasi di banyak bidang (Sukan, Pendidikan, Kerjaya, Perniagaan)

Meningkatkan perasaan Percaya Diri

Mencari jawapan terbaik disaat perasaan bimbang akan memilih keputusan ada dalam diri kita

Mengetahui potensi dalam diri

Mampu meningkatkan stamina seperti tidur nyenyak berjam-jam, itu pun boleh anda lakukan hanya dengan beberapa minit mendengar Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster

Dan Masih Banyak Lagi ...

Terapi Brainwave Untuk Memperdalamkan Keadaan TranceTerdapat pelbagai jenis frekuensi gelombang otak yang terjadi dalam otak kita, anda juga perlu menyedari bahawa otak anda tidak hanya menunjukkan satu frekuensi sahaja hanya dalam satu rentang sekaligus.  

Frekuensi tersebut berubah-ubah dalam kurun waktu tertentu Bergantung pada penglibatan fikiran anda, gelombang otak yang mendominasi boleh berubah-ubah.   gelombang otak Delta mendominasi selama tidur nyenyak, ketika sedang gelombang otak Beta yang mendominasi ketika otak anda sangat berperanan aktif.

Dengan Anugerah Agung Brainwave Hypnotic Trance Booster ini, anda boleh memasuki keadaan luar biasa yang dalam dan anda boleh melakukannya dalam rangka untuk memperbaiki masalah.  

Tidak ada yang tahu lebih baik daripada anda, seberapa banyak anda terluka, atau berapa lama masa yang diperlukan untuk membuat lebih baik, menukar keyakinan, dan memasang fikiran serta program yang anda inginkan dan perlukan sehingga anda boleh meneruskan hidup anda.  

Kerana dalam keadaan hipnosis yang dalam anda boleh berkomunikasi langsung dengan fikiran bawah sedar anda. Pusat segala maklumat dari diri anda dan tempat di mana anda boleh mengubah diri anda menuju ke arah yang lebih baik.

Terapi Brainwave Untuk Memperdalamkan Keadaan Trance