Laman Utama
Terapi Pemograman Otak Secara Saintifik (Brainwave)
Terapi Brainwave Bayi dan Kanak-Kanak

TEKNOLOGI SAINTIFIK GELOMBANG OTAK ANUGERAH AGUNG
(CHOOSE YOUR BABY'S SEX NEUROTHERAPY & BRAINWAVE THERAPY)

Nama Produk Brainwave : Anugerah Agung Brainwave Choose Your Baby's Sex

Keterangan : Kaedah saintifik untuk mendapatkan jantina bayi sesuai yang anda inginkan. Brainwave dan stimulasi gelombang otak akan membawa anda menuju keadaan santai yang dalam di mana anda siap memprogram bawah sedar anda untuk lebih banyak menghasilkan sperma X ( perempuan) atau Y ( laki-laki) mengikut keperluan.

Cara Penggunaan : Brainwave ini untuk digunakan oleh laki-laki kerana yang berpotensi menghasilkan bayi perempuan atau laki-laki adalah jenis sperma dari sang ayah. Dengar Brainwave dan stimulasi gelombang otak sambil memprogram bawah sedar anda. Kemudian ketika anda sedang bercinta, praktikalkan kaedah yang kami ajarkan dalam ebook.

Harga : RM130

CARA MENGHASILKAN JENIS KELAMIN BAYI YANG ANDA HARAPKAN DENGAN MEMPROGRAM FIKIRAN.

Metode ilmiah untuk mendapatkan jenis kelamin bayi sesuai yang Anda inginkan. 

Musik dan stimulasi gelombang otak akan membawa Anda menuju k eadaan relaksasi yang dalam dimana Anda bersedia memprogram bawah sedar Anda untuk lebih banyak memproduksi sperma X (perempuan) atau Y (laki-laki) sesuai ke perlu an.

Gabungan antara terapi brainwave , stimulasi gelombang otak dan met hod bercinta yang dapat menghasilkan bayi laki-laki atau perempuan. Sudah terbukti 90% tepat.

PENENTUAN JANTINA BAYI

Terapi Brainwave Memilih Jantina BayiJantina bagi suatu janin adalah ditentukan keadaan sperma dan bukannya ovum. Jantina bayi tersebut, sama ada lelaki atau perempuan, bergantung kepada sama ada pasangan kromosom kedua puluh tiga masing-masing adalah XX atau XY.

Penentuan jantina terutamanya berlaku semasa terjadinya persenyawaan/permanian dan ia bergantung kepada jenis jantina kromosom dalam sperma yang mensenyawakan sesuatu ovum . 

Jika ianya sperma kromosom X' yang mensenyawakan ovum maka janin adalah perempuan, dan jika ianya sperma kromosom Y' maka janin adalah lelaki.

"Dan sesungguhnya Dialah (yang) menciptakan berpasangan lelaki dan perempuan , dari air mani ketika dipancarkan." (An-Najm : 45 46 )

Perkataan Arab nutfah bererti suatu kuantiti cecair yang sangat sedikit dan tumnaa bererti dipancarkan atau ditanam. Oleh itu nutfah khususnya merujuk kepada sperma kerana ianya dipancarkan.

Al-Qur'an juga menyatakan:

"Bukankah dia dahulunya (adalah) setitis dari mani yang ditumpahkan (ke dalam rahim ), kemudian ia menjadi segumpal darah lalu Allah ciptakan (manusia) lalu Dia sempurnakan (bentuknya), lalu Dia jadikan darinya sepasang (iaitu) lelaki dan perempuan." (Al-Qiyaamah : 37 -39)

Disini sekali lagi dijelaskan bahawa suatu kuantiti yang kecil (titisan) sperma (dinyatakan pada perkataan nutfatan min maniyyin) yang datangnya dari lelaki, adalah sebenarnya yang menentukan jantina janin tersebut.

Ibu mertua di benua India kebanyakannya lebih suka mempunyai cucu lelaki dan kebiasaannya menyalahkan menantu perempuan mereka jika jantina anak yang dlahirkan bukannya yang disukai.

Jikalau mereka mengetahui bahawa faktor penentu sebenarnya adalah ciri sperma lelaki dan bukannya ovum perempuan, dan jika mereka ingin menyalahkan sesiapa, mereka sepatutnya menyalahkan anak-anak lelaki mereka dan bukannya menantu perempuan mereka. Ini disebabkan Al-Qur'an dan ilmu sains kedua-duanya telah membuktikan bahawa cecair mani lelaki yang menentukan jantina anak.

JANIN DILINDUNGI OLEH TIGA PENUTUP KEGELAPAN

Allah SWT berfirman :

"Dia menciptakan kamu di dalam perut-perut ibu kamu dalam satu ciptaan (bentuk) dari setelah satu ciptaan (bentuk) lain di dalam kegelapan (yang) tiga" (Az-Zumar : 6)

Mengikut Prof. Keith Moore ketiga-tiga penutup kegelapan yang dinyatakan oleh Al-Qur'an ialah :

Dinding luar perut ibu

Dinding rahim ibu

Selaput ketuban (amnio-chorionic membrane)

Terapi Brainwave Memilih Jantina BayiDengan Anugerah Agung Brainwave Choose Your Baby's Sex dan panduan yang disertakan di dalamnya maka secara ilmiah anda mampu untuk menentukan jantina calon bayi yang anda miliki.  Sebaiknya anda melakukan sesi terapi ini sebelum pasangan anda positif hamil. 

Jika selama ini masalah  jantina bayi yang akan dimiliki menjadi sebuah teka-teki. Namun berdasarkan kajian yang terbaru maka sebenarnya boleh diusahakan untuk memilih jantina bayi yang akan dimiliki. Caranya cukup mudah dengan mengambil kira masa yang tempat untuk persenyawaan. 

Sebelum masa  ovulasi  mahupun  sesudahnya  juga sangat berperanan dalam pemilihan  jantina bayi. Selain itu pengeluaran sperma juga berpengaruh  kerana sperma boleh diklasifikasikan kepada dua jenis yang pertama untuk menjadi bayi perempuan dan pertama untuk bayi laki-laki. Makanan sedikit sebanyak juga mempengaruhi namun yang paling  dominan  berpengaruh adalah diri kita sendiri. Bagaimana dan sekuat apa kita mengupayakannya. Dan brainwave ini adalah salah satu penyelesaiannya.

Terapi Brainwave Memilih Jantina Bayi